littlelady222 مدیر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 293 عنوان حس میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست الان چند روزه رفتاراش تغییر کرده سرد شده فاصله میگیره نمیاد پیشم نمیاد دنبالم بریم بیرون معده ام درد گرفته جوش زدم تو دلم یه حسی دارم حس میکنم داره بهم خیانت میشه عقد ام بهش زنگ زدم گفتم سلام عزیزم خوبی داد زد گفت دیگه زنگ نزن او هم درد بود و هم درمان. 1404/07/23 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2920 لایکمن دارم سرفه میزنم بلند نمیشم برم بخورم🤣🤣🤣💔💔💔 عالیه همینو پیش بریم ی چوپون عالی برا مملکمتون میشیم🤣🤣🎀 اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
littlelady222 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 293 عزیزم شاید مشکل دیگه ای داره درگیره خستس مردا وقتی مشکل دارن اینجوری میشناینکه همش فک میکنیم داره به ... درستهولی اگه واقعا یک درصد ام خیانت کرده باشه چی؟اونوقت من بی خود غرورمو خورد میکردم بهش زنگ میزدم اصلا چیکارکنم بعدش او هم درد بود و هم درمان.
littlelady222 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 293 عزیزم شاید مشکل دیگه ای داره درگیره خستس مردا وقتی مشکل دارن اینجوری میشناینکه همش فک میکنیم داره به ... درستهولی اگه واقعا یک درصد ام خیانت کرده باشه چی؟اونوقت من بی خود غرورمو خورد میکردم بهش زنگ میزدم اصلا چیکارکنم بعدش او هم درد بود و هم درمان.
پــشمـڪـ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1178 عالیه همینو پیش بریم ی چوپون عالی برا مملکمتون میشیم🤣🤣🎀 ای وای😂🤣 اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
adrina18254 عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2920 ای وای😂🤣 😂🎀 اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره