2777
2789
عنوان

بنظرتون من بی آبرو شدم

331 بازدید | 27 پست

با همکارم دردذدل کردم خیلی زیاد

تمام مکالمات و پیامهای منو به رئیسم نشان داده

همکارام اذیتم میکردن درددل میکردم

حتی فحش دادم به سردبیرمون همه رو گفتند

نتیجه اعتماد

عیب نداره دیگه درس بگیر ازش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😏😏چجوری با همکارت درد و دل می‌کنی ؟؟؟؟؟ خواستی درد و دل کنی برو به هوش مصنوعی بگو به ربات بگو به آدما نگو

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

تو محل کار خودتو بی ارزش کردی و احترام قبل رو ندارن نسبت بهت نباید اینکارو میکردی.. عجب ادم بیشعوری بوده همکارت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خو چرا غیبت میکنیچرا مشکلی با کسی داری رو راست بهش نمیگی از این رفتارتون ناراحت شدم دیگه تکرار نکنید

متاسفانه اصلا بهت اجازه نمیدن دفاع کنی یا حرفت بزنی

40 تا حرف میزارن دهنت

بخدا قسم از بی عقلیم نبوده تحت فشار بودم

یعنی رییس اعتراض نکرد بقیه چیزی نگفتند همه ما پشت سر بقیه غیبت می کنیم فقط لو نمیریم

رئیسم بیچاره چیزی نگفت

فقط گفت میخوای بهت بگم چی پشت سرشون گفتی

گفتم نه