2777
2789

دختر جون تو ۲۲ سالته انتظار داری با این افکارت که  به خودت میگی ترشیده شدی پسر مردم بیاد بگیرتت؟؟

چرا آخه چرااااا خوشبختیتو  زندگیتو و همه چیزتو  بستی به همون نیم گرم گوشت وسط پای پسر مردم 

ببخشید اگه بی ادبی شد 

ولی حداقل ی ذره عقل داشته باش  دختری که به خودش بگه ترشیده  نه اسکوله نه منگله بلکه انگل برا جامعه امروزیمونه 

دختر باید دنبال پیشرفت باشه نه دنبال شوهر

اینو یاد بگیررررر

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهتر از این میشد صحبت کرد جالب نبود صحبت هاتون

جدی میفرمایید؟

ما دیگه چی بگیم این همه باهاش حرف زدیم انگار هیچچچچ داریم با  دیوار صحبت میکنیم

حقیقتو باید پذیرفت

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

احمقن و شستشوی مغزی شدن

چند وقت پیش با یک پلشتی دعوام شد اون فهمیده بود من قصدم اینه برای همیشه مجرد بمونم بعد بهم گفت ترشیده ( حالا من 19 سالمه) ولی به هرحال برای خانم 50 ساله هم زشته ... خواستم بگم اینه مغز یک ادم کوته فکر

ازدواج یک انتخابه نه الویت تزشیده برای مواد غذایی به کار میره نه برای زن ها کاش یکم فکر کنن که این واژه ها چه معنایی میده بعد بگن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اینجور آدما سطح پایینن وگرنه من ندیدم همچین تفکراتی رو دیگه

به قرآن انگار خدا به جای عقل و مغز کاه و گِل فشرده گذاشته تو مغزشون

حرف حق رو در کمال ادب میشه گفت مگه حتما باید چرت و پرت گفت

الا ای چرت پرت بود؟🤣 

شرمندت نمیشم چون زیادی حقهههه

جدی میفرمایید؟ما دیگه چی بگیم این همه باهاش حرف زدیم انگار هیچچچچ داریم با دیوار صحبت میکنیمحقیقتو ...

خب دیگه طرف ذهنش پذیرش این حرف رو نداره هر چقدر حرف و مشی اشتباهی داشته باشه تازه پافشاری بیشتری هم خواهد کرد 

احمقن و شستشوی مغزی شدنچند وقت پیش با یک پلشتی دعوام شد اون فهمیده بود من قصدم اینه برای همیشه مجرد ...

حالا انگار خودش شاهکار کرده شوهر کرده

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱