2777
2789
این چیزای که گفتید راجب مردها هم هست هم این بلوغ فکری که نمونه اش مردهای که که دنبال دختر کم سن هستن ...

ببینید طبیعت اینجوری که مرد اول شرایط رو برای زندگی مشترک فراهم می‌کنه بعد دنبال میگرده و به یک خانم پیشنهاد میده و اگر اوکی شد ازدواج و تشکیل خانواده میدن.

یک پسر تو شرایط الان ایران اگر بخواد به یک ثبات کلی در زندگی از جمله شغل و حرفه برسه حداقل ۳۰ سال سن داره.

ولی دخترها چی تا ۳۰ برسن چیکار کردن؟ بله شما هم درس خوندین و کار کردین ولی یک سوال دارم چندتا خواستگار رو رد کردن.

طبیعی من به عنوان جنسی که طبیعت وظیفه فراهم کردن شرایط، دنبال گشتن و پیشنهاد دادن رو روی دوش هاش قرار داده دنبال کیسی باشم که از هر نظر مطلوب من باشه. 

یک دختر تا قبل از مادر شدن چه وظیفه سنگینی روی دوش هاش هست در مقایسه با یک مرد که تشکیل خانواده داده؟

در مورد کار و پول و تخصص دخترها بالا برن پایین بیان من و خیلی های دیگه دنبال پول زن نیستیم و صرفا یک همدم می‌خوایم که بتونه مادر خوبی برای بچه هام باشه.

و من در انتخابم سن ، بلوغ فکری و ... همه رو لحاظ میکنم.

والا همه رو نگفتم ولی اکثرا می بینم همینه تو همین نی نی سایت دختره بیست بود میخواست با 60 ساله ازدوا ...

منکه دنبال پول نبودم اگه اینطوریه پس چطوریه نصف جامعه بی پولن و فقیرن و زشتن ازدواج کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سخت بگیرند و بخوان هم سطح خودشون باشند یه جور میگیداگر صرفا درک متقابل رو در نظر بگیرند که جنبه ...

چی بگم والا مشاهدات من که جوری دیگری بوده.

اگر دنبال هم سطح یا چند سطح بالاتر باشه که خوبه چیزی که من دیدم این نبوده.

هر چند که من خودم همیشه دنبال هم سطح بودم ولی در کل خانمها هر وقت خودشون پیشنهاد دهنده و شروع کننده رابطه بودن میتونن انتظارات رویایی داشته باشن و گرنه اینکه من یکجا بشینم و دست رو دست بزارم اطرافیانم ورو تحویل نگیرم و انتظار داشته باشم که مثلا یکی از اون سر دنیا من رو پیدا کنه که خب از نظر احتمالات خیلی ضعیفه

ببینید طبیعت اینجوری که مرد اول شرایط رو برای زندگی مشترک فراهم می‌کنه بعد دنبال میگرده و به یک خانم ...

همونایی که رد مرده چارتا مثل شما بودن دیگه 

اگه شرایط اوکی داشتن که رد نمی شدن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببینید طبیعت اینجوری که مرد اول شرایط رو برای زندگی مشترک فراهم می‌کنه بعد دنبال میگرده و به یک خانم ...

یعنی دخترا هیچ کاری نمیکنن والا با این گرونی خانما هم کار میکنن شما و هم نسلاتون برید با دخترا کم سن

مام پولشو داریم میرم با پسرای کم سنی که همون دخترا سن پایین بخاطر بی پولیشون ردشون کردن ازدواج میکنیم

شرایط زمان ما بسته بود نمیشد با پسر آشنا بشی فقط سنتی بود الان خو دخترا نسلا جدید به راحتی اشنا میشن و ازدواج میکنن 

اگه نصف خانما شاغل نباشن خانما برن کجا لابد جاهایی که آقایون خدمات میدن😐 

شمام ی دختر کم سن پولدار خوشگل به تورتون بخوره سریع میرید خواستگاریش مشخصه مردای ایرانی دنبال همینان

چرا تو کشورهای خارجی ایرادی نیست سن خانم 

همه اینا که گفتی نشون دهنده اینه مرد حسابی کم شده

آها این که شما گفتین یک نقد دیگه من به خیلی از خانمهاست

اینکه هر چی میشه میگید یکی دیگه مقصره، و خانمها هیچ فاعلیتی ندارن و همیشه یک عامل بیرونی کار خراب می‌کنه 

نخیرم حالا مردا تا ۳۰ سالگی با ۲۰ نفر بودن یا شایدم چند سال با کسی در ارتباط باشن بعدش ولش کنن برن دنبال کم سن تر یا انتخاب مادرشون اتفاقا شرایط واسه دخترا سخت تره از بس پسرا هم پرنسس شدن درک و بویی هم از تعهد ندارن خداروشکر 

پسرا هم بخوان برن دنبال دختر کم سن و سال خوشگل ایرادی نداره ولی اگه دختر بخواد بره با پسر پولدار میشه اهن پرست و هزار اسم روش میذارن کلا همه چیز تقصیر پسراست چون بیمار جنسی هستن  وسلام

خب شاید اونا مشکل داشتن نباید جمع ببندی بله اکثرا همینطوره ۹۹ درصد مردا دلیل اینکه میرن سمت یه خانم ...

من هم گفتم مشاهداتم از دور و اطرافیان

البته این رو بگم اطرافیان من منظورم همکارهام همه تحصیل کرده از  دانشگاه های خوب و شغل خوبی دارند. 

خب شماهایی که فقط یک همدم میخواین و بیشتر مادری کنه 

چرا میرین سراغ دختر شاغل و مستقل 

کیستو بد انتخاب میکنی یعنی رد نمیشی