2777
2789

اقایون جواب بدن به نظرم بیشتر میدونن چرا 

خب چرا نمیرن با یکی که سنشون بهم بخوره و نزدیک باشه

چون خلن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مردا عزت نفس ندارن 

میترسن با هم کفو خودشون ازدواج کنند

میرن دختر ضعیف میگیرن و ضعیف نگه میدارن تا ترکشون نکنه

یا دیدمشون به زن ابزاری هست و ابزار هر چی جوانتر جذاب تر و زایا تر و بی زبون تر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هر آدمی که اینجوریه مریضه

آدم سالم همچین عقایدی نداره هر چی میخواید بگید

یه سری بچه باز بازی روانیتون میدن شماهام واسه پخته بودنشون ذوق میکنید

جلوتر میفهمید چه کلاهی رفته سرتون

آدم بود همسناش بهش بله میگفتن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شخصا درک اینکه یه آقای بالای ۳۰ بخواد با یه دختر زیر ۲۰ سال ازدواج کنه برام آسون تره تا اینکه یه دختر زیر ۲۰ دلش یه همسر بالای ۳۰ بخواد.... خیلی فرق دارن حقیقتا، خیلی ام مورد دوم غیر قابل درکه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

سن کم هم از نظر اونا مطیع تره هم طراوت بیشتر داره یحتمل 🤤😁

تو هم مَردی

فقط اذعان نمیکنی

اوسکول عقده ای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخ که حرف دل منو زدی خیلی رو داره

برینم بهشا

اون مردا عزت نفس ندارن میترسن با هم کفو خودشون ازدواج کنندمیرن دختر ضعیف میگیرن و ضعیف نگه میدارن تا ...

دقیقا میخوام اعتماد بنفسشونم بره بالا و یکی میخوان بتونن کنترلش کنن