2777
2789

از بچگیم تو حسرتش بودم

بخاطر همینم تو رابطه میرفتم فک میکردم دوس داشتنه ولی فقد  میخواستم جای خالی اون حسه رو پر کنم

البته یبار ب صورت واقعی عاشق شدم ک بماند بحثش

بابامم باهام خیلی رفیقه ها

هیچ دست کمی از یه برادر نداره

ولی من به شدت یه برادر که ازم 5 سال بزرگتر باشه و مثل خودم شر باشه غیرتی باشه و باهام رفیق باشه میخواد... حس میکنم دارم بخاطر این موضوع افسرده میشم همش عصبی ام

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

نرمال نیستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرمال نیستی

ااین ک صدرصد

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

من دارمشدید هم غیرتی عصبی ولی بیشتر رو زنش 😒😬منو خیلی دوست دارهحتی بعد ازدواجش ...در حدی که زنش حس ...

وای خوشبحالتتتتت

بیا بردارای من واسه تو ببرشون خیرشون ببینی.

باور کن ایقد که هم مجردی هم الانم از دستشون زجر کشیدم و میکشم که اسم بردار میاد حالم بد میشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
منم یه داداش بزرگترمیخواد که مهربون و خل و چل و طنز باشه😍خوشتیپ و قیافه هم باشه

دقیقا😭

حتما تک فرزندی دختر منم همینو میگه

اره

بیا بردارای من واسه تو ببرشون خیرشون ببینی. باور کن ایقد که هم مجردی هم الانم از دستشون زجر کشیدم و ...

وای

اره بعضی برادرام حیفه اسم برادر گذاشت روشون