اولا به بیوم توجه نکنید
من رتبم 90 هزار منطقه شد 280 هزار کشور چون اولین تستمو سر کنکور زده بودم کلا نقاشی طور میزدم الکی الکی تستارو زدم خراب کردم نهاییم به هر حال بد شد نمیدونم چرا
حالا موندم برم ازاد رشته ی بدون کنکور با بازار کاری در اینده منفی و پارتی بازی که ندارم یا برای رویام پرستاری بجنگم؟
خیلی دو دلم وقت ندارم اگه ثبت نام بگذره نرم دانشگا
از یجا رویای پزشکی و پرستاری تو سرمه و مناسب و عالیه کاش ادمش بودم
از یجا میترسم اهل کنکوری بودن نباشم جا بزنم خسته شم نا امید شم بفهمم اشتباه کردم نرفتم ازاد چرا؟ چون نمیشناسم درسخوندن خودمو
ادامشو میگم
بزرگترین ترسم از کنکور اینه کلی بخونم مفهوم کتابو، بفهمم بعد یه تست مثلا شیمی که انقد برام سخته بزنم ببینم اصلا نمیفهمم کلا نا امید میشم
تست هرچی برام همیشه سخت و دشوار بوده میدیدم بلد نیستم به کل نا امید میشدم مثلا درسنامه شیمی میخوندم بعد میرفتم تست بزنم یه تستی بود اصلا شیوشو یاد نداده بود تو کتاب! اصلا گیج میشدی خیلی پیچیده بود بعد پاسخنامه رم میخوندم میدیدم من اصلا این قسمتو بلد نبودم که استفاده کنم همون فصلای اول به کل پنچر میشدم
این بزرگترین ترس من از کنکوره که تلاشم کنم خنگ باشم نتونم تستارو بزنم شیمی انقد سخت ریاضی فیزیک انقد سخت
وقتیت تو درسنامه سیر تا پیاز شیمی 12 تجربی روش نداده تو درسنامه چطور یه تستو حل کنه من از کجا بفهمم؟! علم غیب؟ یا مثلا ریاضی که انقد سختهه روش تست زدنشو نمیدونم من کتابارو نمیشناسم ولی کتابی ندیدم خیلی.راحت سلیس و کلی بگه بعد تست بیاره ازش فیلمای معین کرمیم نهاییشو دیدم خیلی سطح پایین بود 😭😭
من صفر صفر صفر صفر صفرم
پزشکی از الان خیلی دیره خیلی دیره
12مو باید از اول ترمیم کنم 11مم همینطور
اگه شد سالیانه حنیف عظیمی و معین کرمی و فراهانیو ببینم؟! اونا منابع میگن؟ اونا روش تستیی. میگن؟ من اصلا مدوم دوره رو ببینم؟!
اولا اینجا بازار یابی نکنید اگه دانشجوی پزشکی مشاور که ورودی 403 هست میشناسید هزینه مناسب یا یه مشاوره کاربلد هزینه کم میتونید معرفی کنید ولی بازار یابی نکنید من اصلا نمیگم شما معرفی کردید