2777
2789

اولا به بیوم توجه نکنید 

من رتبم 90 هزار منطقه شد 280 هزار کشور چون اولین تستمو سر کنکور زده بودم کلا نقاشی طور میزدم الکی الکی تستارو زدم خراب کردم نهاییم به هر حال بد شد نمیدونم چرا 

حالا موندم برم ازاد رشته ی بدون کنکور با بازار کاری در اینده منفی و پارتی بازی که ندارم یا برای رویام پرستاری بجنگم؟

خیلی دو دلم وقت ندارم اگه ثبت نام بگذره نرم دانشگا

از یجا رویای پزشکی و پرستاری تو سرمه و مناسب و عالیه کاش ادمش بودم

از یجا میترسم اهل کنکوری بودن نباشم جا بزنم خسته شم نا امید شم بفهمم اشتباه کردم نرفتم ازاد چرا؟ چون نمیشناسم درسخوندن خودمو

ادامشو میگم

بزرگترین ترسم از کنکور اینه کلی بخونم مفهوم کتابو، بفهمم بعد یه تست مثلا شیمی که انقد برام سخته بزنم ببینم اصلا نمیفهمم کلا نا امید میشم

تست هرچی برام همیشه سخت و دشوار بوده میدیدم بلد نیستم به کل نا امید میشدم مثلا درسنامه شیمی میخوندم بعد میرفتم تست بزنم یه تستی بود اصلا شیوشو یاد نداده بود تو کتاب! اصلا گیج میشدی خیلی پیچیده بود بعد پاسخنامه رم میخوندم میدیدم من اصلا این قسمتو بلد نبودم که استفاده کنم همون فصلای اول به کل پنچر میشدم

این بزرگترین ترس من از کنکوره که تلاشم کنم خنگ باشم نتونم تستارو بزنم شیمی انقد سخت ریاضی فیزیک انقد سخت

وقتیت تو درسنامه سیر تا پیاز شیمی 12 تجربی روش نداده تو درسنامه چطور یه تستو حل کنه من از کجا بفهمم؟! علم غیب؟ یا مثلا ریاضی که انقد سختهه روش تست زدنشو نمیدونم من کتابارو نمیشناسم ولی کتابی ندیدم خیلی.راحت سلیس و کلی بگه بعد تست بیاره ازش فیلمای معین کرمیم نهاییشو دیدم خیلی سطح پایین بود 😭😭

من صفر صفر صفر صفر صفرم

پزشکی از الان خیلی دیره خیلی دیره

12مو باید از اول ترمیم کنم 11مم همینطور

اگه شد سالیانه حنیف عظیمی و معین کرمی و فراهانیو ببینم؟! اونا منابع میگن؟ اونا روش تستیی. میگن؟ من اصلا مدوم دوره رو ببینم؟! 

اولا اینجا بازار یابی نکنید اگه دانشجوی پزشکی مشاور که ورودی 403 هست میشناسید هزینه مناسب یا یه مشاوره کاربلد هزینه کم میتونید معرفی کنید ولی بازار یابی نکنید من اصلا نمیگم شما معرفی کردید

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

برای هیچی دیر نیست

پشت بمون ان شالله پزشکی میاری 

سعی کن تا اواسط ابان خودتو جمع  و جور کنی بچسبی ب درس 

سالیانه عظیمی رو ببین 

اگه هم میخای ثبت نام کنی کلاسارو ریستارت رو ثبت نام کن یک جلسش رفته فقط اما ویدیو میخای دانلود کنی ببینی، سالیانه شروع از مرداد رو ببین ویدیو هارم 2ایکس ببین

شیمی فراهانی 

ریاضی اریان حیدری خوبه باز تو ببین ویدیو هاشونو با هرکی اوکی تر بودی بخون،  اریان حیدری فن بیانش خوبه،  کرمی یکم اروم حرف میزنه هیجان نداره ادم خابش میگیره البته صرفا نظر منه 

فیزیک هم من با شجاعی اوکیم 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به پزشکی طبق گفته ی خودت خیلی دیره اما برای پرستاری میتونی از الان شروع کنی و فقط تشریحی بخونی برای امتحانات نهایی

اینکه بدون تست زدن فقط تشریحی بخونی  باعث میشه میانگین ۱۵ درصد و زیست حتی تا ۴۰ درصد هم تو کنکور بزنی که تراز ۷۰۰۰ میده اینطوری استرس کمتری میکشی  و واسه نهایی که اتفاقا تایمش نزدیک کنکور تیر میشه راحت تری با معدل ۱۸/۵ پرستاری دولتی قبولی

برای هیچی دیر نیستپشت بمون ان شالله پزشکی میاری سعی کن تا اواسط ابان خودتو جمع و جور کنی بچسبی ب در ...

میخوام فیلم رایگانارو ببینم شروع از مرداد که خیلی بده اصلا نمیرسم خدای من 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزیزم من کنکور اولم 60 هزار منطقه بودم

مشکل منو خوندی من تست زنی چقد ترس و هراس دارم  راه موفقیتت چی بود 

ب این راحتیا هم نیس پرستاری سخت شده درصدای بالایی میخواد

درصدای بالایی؟!؟ 😐😐 با وضع نهاییا