2777
2789

آخه منی که در صف مقدم مخالفیم لبوبو بودم چرا  باید دوتا لبوبو هدیه بگیرم 😕😕😕😕🫨🫨🫨

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار دیوار بفروش خخخ

لبوبو لذتش به آنباکسش هست ، باز شده اش،را کسی نمیخره😕😂

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

منم کروم گرفتم و لبوبو از جفتشون متنفرم

اخه من با این سن اینا واقعا برام چه جذابیتی دارن😂😕😂😂

چقدرم که زشتن واقعا من نمیدونم این مردم از عقلشون استفاده نمیکنن؟ آخه این به چه دردی میخوره چرا باید ترند شه جز رسوندن سود به صاحب این برند چیکار میکنن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

😂😂مدش رفت دیگه

مد هم بود هیچ علاقه ای نداشتم من از اول 

وای منم برای تولدم تیشرت با طرح لبوبو بهم دادن

حالم بهم میخوره 

از طرفی اصلا و ابدا نمیپوشمش

از طرفی اسرافه بندازم دور

چیکار کنم بدم به کسی؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چقدرم که زشتن واقعا من نمیدونم این مردم از عقلشون استفاده نمیکنن؟ آخه این به چه دردی میخوره چرا باید ...

نمیدونم چیش باعث شد اینقدر بچه ها جذبش بشن