2777
2789
عنوان

چرا میگن انسانی رشته خنگاست

1573 بازدید | 161 پست

بخدا درک نمیکنم اونایی که میگن انسانی خیلی راحته،فقط تجربی و ریاضی سختن،انسانی راحتههه

دقیقا تجربی چی داره که به انسانی ارجحیت داره؟

خب بابا همه رشته ها سختننننن،همشووون،من نمیفهمم چرا بعضیا انقد مقاومت میکنن در برابر فهمیدن این موضوع

چرا نسل این آدما منقرض نمیشههه

هرجا میشینم میگن تو که درست خوب بود چرا نرفتی تجربیییی،انسانی خیلیییی راحتهههه،تحربی سختههه،تجربی خوبههه،

واقعا دلم میخاد بعضیارو خفه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی واقعا نابود کنندس

هر کی میگه درکی از کتاب های انسانی نداره

خودمم موندم مگه جامعه فقط پزشک لازم داره!!!

اگه معلم نباشه کی میخواد همین حروف الفبارو به پزشکای آینده یاد بده

انسانی واقعا نابود کنندسهر کی میگه درکی از کتاب های انسانی ندارهخودمم موندم مگه جامعه فقط پزشک لازم ...

واقعا سخته

بابا همه دنیا دارن رو علوم انسانی کار میکنن،حالا ایرانو نگاه کن توروخدا...

همینو بگووو

در مورد هنرستان هم همینو میگن به خاطر همین موضوع مامانم نزاشت برم هنرستان و گرافیک بخونم ! ۲۷ سالمه و تو دلم مونده این موضوع به اجبار رفتم انسانی خوندم 

به درک که هر کی هر چی میگه الان که سنت کمه به خودت یاد بده حرفای بقیه کوچکترین تاثیری روت نداشته باشن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

اگ انسانی رفتی بهت تبریک می‌گم بهترین کار عمرتو کردیبرا تجربی یا باید سهمیه داشته باشی یا پول

اره یازدهم انسانیم

مرسییی عزیزم

انسانیم پول و سهمیه میخاد عزیز،انسانیم یا باید مشتت پر باشه یا پشتت پر باشه...

از مملکتی که اقتصادش ریخته چه انتظاری داری آمار مطالعه ادبیات زیر صفر تاریخ زیر منفی هیچی از گذشته نمیدونن ، فلفسه صفرررر ، فلسفه اونقد عمیقه مغز میپوکه ، مدیریت مملکت صفرررر خب چه انتظاری میری اینا همونان عر میزنن دلار فلان شد طلا فلان شد 

واقعا سختهبابا همه دنیا دارن رو علوم انسانی کار میکنن،حالا ایرانو نگاه کن توروخدا...همینو بگووو

همه از معلم تا مدیر گرفته دارن رشته انسانی رو خورد میکنن

حتما به نفعشون نیست تو اصلا برات مهم نباشه 

در مورد هنرستان هم همینو میگن به خاطر همین موضوع مامانم نزاشت برم هنرستان و گرافیک بخونم ! ۲۷ سالمه ...

الان درمورد هنرستان خیلییی بهتر شدههه،ولی انسانی نه هنوز...

واقعااا