2777
2789
عنوان

چرا میگن انسانی رشته خنگاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه از معلم تا مدیر گرفته دارن رشته انسانی رو خورد میکننحتما به نفعشون نیست تو اصلا برات مهم نباشه

تنها شانسم اینه که مدرسم تخصصیه انسانیه،وگرنه خیلییی فرق میزارننن بین رشته ها تو مدرسه ها که چند تا رشته دارن

تنها شانسم اینه که مدرسم تخصصیه انسانیه،وگرنه خیلییی فرق میزارننن بین رشته ها تو مدرسه ها که چند تا ...

من این تبعیض رو قشنگ احساس میکردم واقعا سخته

وقتی مدیر یک دبیرستان این رفتار و داره چه برسه به بقیه...

که سطح سوادشون هم پایینه

من این تبعیض رو قشنگ احساس میکردم واقعا سختهوقتی مدیر یک دبیرستان این رفتار و داره چه برسه به بقیه.. ...

خیلی سخته خیلییی

یکی از بهترین مدرسه های شهر که همشووون مامان باباهاشون استاد دانشگاه و عضو هیئت علمیو اینجور چیزان،دوستم اونحاست اونم رشتش انسانیه،،،انقددد فرق میزارن انقد فرق میزارن که خدا میدونه همش بچهای تجربیو ریاضی اردو علمین،بچهای انسانیو تا الان حتی یه بارم نبردننن

کلا تمرکزشون رو تجربیاست

انسانی ار نظر سختی با تجربی قابل قیاس نیست 

فلسفه و ادبیات و دینی قطعا راحت تر از فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی هستند 

مگر در موارد استثنا که یکی ریاضی و زیست خوب بفهمه ولی مثلا دینی نفهمه! من که تا حالا ندیدم همچین چیزی 

انسانی ار نظر سختی با تجربی قابل قیاس نیست فلسفه و ادبیات و دینی قطعا راحت تر از فیزیک و ریاضی و زیس ...

شروع شد

لا اله الله،خدا به تموم بچهای انسانی باید صبر بده با وحود امثال شما

عزیزم قرن ۲۱داریم زندگی‌میکنیمممم،الان سال۲۰۲۵ عزیززززم

الان اینجوریه زمان ما اینجوری نبود همه میدونستن انسانی سخته و به سختی بچها رو قبول میکردن من ریاضیم شده بود ۱۳ با تعهد رفتم انسانی !

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بزار بگن مهمه مگه

خیلی سعی کردم برام مهم نباشه،ولی خب یه جاهایی واقعا حرصم میگیرهههه

وقتی بابای خودم که داره میبینه چقد دارم نابپد میشم تو این رشته،میکه انسانی راحته،من چی بگم