2777
2789

اینکه ما خانمها وقتی خونه دار میشیم مادر میشیم خودمونو فراموش می‌کنیم ما تاحالا دل خودمون خوب نباشه خانوادمون شاد نمیشه 

دیروز من هیچ کاری انجام ندادم فقط ب خودم می‌رسیدم. درعوض امروز خونه ایی ک بمب زده بودن توش بچه ها تمیز کردن ولی راصی بودم از اینکه خودم مهمتر بودم 

وقتی خانواده همسرت سرزده میان اول خودت مهم باش ک ب خودت برسی بعد خونه اونا ک بیان هم وقتی نشستن شما میتونی تمیز کنی

همیشه جواب عاقلانه در برابر خانواده شوهر بده ولی سکوت نکن و با دعوا هم جواب نده کاملا دوستانه ولی حتما جواب بده ک کسی سوارت نشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

برای عزیز شدن پیش شوهر چیکار کنم؟(البته سینگل سینگلم)

خودت اولویت داشته باش و واسه خودتی ارزش قائل شو نمیخواد آویزون کسی باشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عزیز شدن پیش شوهر چیکار کنم؟(البته سینگل سینگلم)

تجربه من میگه اینکه به مرد اقتدار بدی و احترام بزاری و طوری رفتار کنی که فکر کنه خودش تصمیم گرفته ولی در واقع داره نظر تو پیاده میکنه و تو جمع به اندازه خیلی کم حدش و باید بدونی ازش تعریف کنی مثلا بگی همسرم خیلی فنی یا از ماشین خیلی سر در میاره خیلی تاثیر داره و اینکه سعی کن قبل از اینکه کسی ازش تعریف کنه تو خودت تعریف کنی اینم همیشه نه حدشو نگه دار و محبت به جا و به موقع خیلی تاثیر داره که البته با توجه به اخلاق همسرت باید انجام بدی 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم