2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست چیزیه که خود ادم باید تجربه کنه و یاد بگیره ولی یکی که بدرد من خورد این بود که وقتی جایی دعوت میشی حتی اگه بیکارم بودی خودتو به شلوغ بودن بزن و مثلا بگو وقت داشتم میام

احترام گذاشتن به خودت بهترین سیاسته

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

کم گوی و گزیده گوی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اینکه تا آخرین لحظه نزاری کسی از کارهایی که خودتون میخواین انجام بدین کسی چیزی بفهمه چون انقدر انرژی منفی میدن که اون کار نمیشه 

و جلوی خانواده همسر کمتر حرف بزن یا از موضوعات روزمره بگو اطلاعات سوخته بده بهشون

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

سیاست چیزیه که خود ادم باید تجربه کنه و یاد بگیره ولی یکی که بدرد من خورد این بود که وقتی جایی دعوت ...

یعنی قبل اینکه دعوت رو بپذیزیم بگیم اگه وقت کنم میام خونتون؟

یا وقتی خونشون هستیم سرگرم کنیم که کار نکنیم ؟

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
سیاست چیزیه که خود ادم باید تجربه کنه و یاد بگیره ولی یکی که بدرد من خورد این بود که وقتی جایی دعوت ...

اگه من بخوام کسی رو دعوت کنم و اون با خوشرویی بگه بله حتما میام تا اینکه بگه حالا اگه وقت داشتم میام قطعا سری بعد دعوتش نمیکنم و محلش نمیذارم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ن والا اینکه دعوتت کنن وبگی وقت داشتم میام میزبانو تو برزخ میذاری نمدونه شمارو حساب کنه نکنه تدارک ببینه نبینه اینکه سیاست نیست 

اینکه تا آخرین لحظه نزاری کسی از کارهایی که خودتون میخواین انجام بدین کسی چیزی بفهمه چون انقدر انرژی ...

دقیقا این درسته تا چیزی صد درصد اتفاق نیوفتاده نذاری صداش جایی دربیاد صمیمیت با خانواده شوهر هرگز فقط احترام و روی خوش 

یعنی قبل اینکه دعوت رو بپذیزیم بگیم اگه وقت کنم میام خونتون؟یا وقتی خونشون هستیم سرگرم کنیم که کار ن ...

این دوتا خیلی فرق داره عزیزم

منظور بنده اولی بود💙

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»