واقعا خوبه عکس و میذارم براتون الان
Narges H:
سینه ی مرغ این نصف سینه ی مرغ هست
۳ ،۴ حبه سیر
یک قاشق روغن
یک قاشق سر خالی آرد
ادویه نمک فلفل و بقیه ش دلخواه
خوووووب میکس کردم با میکسر
بعد یک لیوان ( استیل ) و چرب کردم ریختم توش با گوشت کوب فشرده ش کردم
سرش فویل گذاشتم
یک ساعت تا دو ساعت توی یخچال موند.
بعد توی ی قابلمه اب ریختم لیوان گذاشتم توش
یک ساعت کمی کمتر بعد پخت.
لیوان استیل نبود میشه داخل خود فویل خالی بذاری
بعد میکس کردن هویچ نگینی خام و قارچ بلانچ شدخ هم بهش اضافه کرد