2777
2789

واقعا خوبه عکس و میذارم براتون الان

Narges H:

سینه ی مرغ این نصف سینه ی مرغ هست 

۳ ،۴ حبه سیر 

یک قاشق روغن 

یک قاشق سر خالی آرد 

ادویه نمک فلفل  و بقیه ش دلخواه 

خوووووب میکس کردم با میکسر

بعد یک لیوان ( استیل ) و چرب کردم ریختم توش با گوشت کوب فشرده ش کردم 

سرش فویل گذاشتم 

یک ساعت تا دو ساعت توی یخچال موند.

بعد توی ی قابلمه اب ریختم لیوان گذاشتم توش 

یک ساعت کمی کمتر بعد پخت.

لیوان استیل نبود میشه داخل خود فویل خالی بذاری

بعد میکس کردن هویچ نگینی خام و قارچ  بلانچ شدخ هم  بهش اضافه کرد

💝

دلم میخاد بمیرم تروخدا دعا کنین بمیرم 😭😭یه دوست پسر خوب داشتم خیلی خوب فرشته ولش کردم چند سال گذشت ...

خب بهش برگرد

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخاد بمیرم تروخدا دعا کنین بمیرم 😭😭یه دوست پسر خوب داشتم خیلی خوب فرشته ولش کردم چند سال گذشت ...

هیچوقت واسه یه پسر انقد خودتو اذیت نکن

مرد جماعت بدرد نمیخوره همشون مثل همن

رفته با یکی دگه

عه .. حالا بهش ی چراغ سبز نشون بده شاید برگشت 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥