2777
2789

هفته پنجمم

بتا هم زده بالا تر از 500

گف نباید امگا 3 و ویتامین E سرخود اول بارداریته استفاده میکردی یکم ترسیدم ینی مشکلی پیش میارن ک خوردم؟

یا فولیک اسید همیشه 4 ماه بود 1 میخوردم ب گفته ی خانمی تو داروخانه این دوماه آخر کردمش فولیک اسید 5

گفت 5 لازم نبوده 1 باید بخوری. 

یکم رفتم تو فکررر نگران شدم نکنه بد بوده باشه

میشه یه سوال در رابطه با رشته تحصیلیم بپرسم؟

منم مامایی میخونم شما چقدر پول ویزیت میدید بهشون و آیا درآمدشون خوبه یا نه؟ خیلیییییی ممنون میشم جواب بدید

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه سوال در رابطه با رشته تحصیلیم بپرسم؟منم مامایی میخونم شما چقدر پول ویزیت میدید بهشون و آیا د ...

بسلامتی عزیزم. این مامایی ک من رفتم درمانگاه بود ویزیت 120 بود

معمولا ماما خیلی زیاد نیست ویزیتش 

من چند ماه قبل بارداری فولیک 5 خوردم بچمم سالمه هیچ مشکلی پیش نیومد

ممنون عزیزم. خداروشکر 

حین بارداری فولیک اسید چند خوردی ؟من تا الان ک پنج هفتمه 5 خوردم 😢بنظرت عیبی نداره ؟

من ماما هستم اگر ویتامین تا الان میخوردی دیگه نخور چون بدنت و جنین الان نیاز نداره خوردی مشکلی ایجاد نمیکنه دیگه نخور

فولیک اسید ۱بعد صبحانه مصرف کن 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بسلامتی عزیزم. این مامایی ک من رفتم درمانگاه بود ویزیت 120 بودمعمولا ماما خیلی زیاد نیست ویزیتش

سلامت باشید

آها من هنوز دو به شکم بابت انتخاب رشته

دولتی اتاق عمل شهرستا کوچیک قبول شدم ولی ازاد مامایی هنوز درگیرم ببینم درآمد کدوم بهتره

انشالله مشکل شما هم چیزی نیست تو این مدت که درحال تحقیق مامایی بودم میگفتن بتا برای بعضی افراد به طور استثنا هستش لازم نیست استرس داشته باشید

من ماما هستم اگر ویتامین تا الان میخوردی دیگه نخور چون بدنت و جنین الان نیاز نداره خوردی مشکلی ایجاد ...

قربونت عزیزدلم. آره دیگه نمی‌خورم فقط فولیک اسید یک و ویتامین دی روزانه گفت بخور اوکیه ؟

قربونت عزیزدلم. آره دیگه نمی‌خورم فقط فولیک اسید یک و ویتامین دی روزانه گفت بخور اوکیه ؟

بله ویتامین دی هزار هرروز بخور با فولیک اسید دیگه نباز به دارویی فعلا نداری

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ینی بتا من استثناییه؟کجاش؟😢

والا اطلاعاتم زیاد خوب نیست چون هنوز سرکلاس نرفتم

ولی شنیدم استثنا در رابطه با بارداری کاملا طبیعی

اسی عزیزم بتا رو دورور دیگه تکرار کن یا سونوگرافی هفته دیگه برو