2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی وضع مملکت می‌خواد درست بشه این بساط رانت و پارتی و سهمیه برچیده بشه یه عده بی‌سواد با سهمیه‌های پدرشون نیان بشینن پشت میزای دانشگاه و فردا بشن دکتر و مهندس و جون مردمو بگیرن تو دستشونو بازی کنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کی وضع مملکت می‌خواد درست بشه این بساط رانت و پارتی و سهمیه برچیده بشه یه عده بی‌سواد با سهمیه‌های پ ...

همه دنیا همین عزیزم قطعا به کسی که برای کشورشون جنگیده سهمیه میدن به ورزشکاراشون هم میدن

یبارم ما استفاده کنیم چی میشه مگه

ببین من یه نفر به عنوان یک ایرانی اصلاً راضی نیستم و هر وقتم صحبت میشه میگم امیدوارم اونایی که از رانت و پارتی و سهمیه توی مملکت استفاده می‌کنند حق بقیه رو ضایع می‌کنن حتی اگه یک روز از زندگیشون مونده خیر نبینن. و مطمئن باش خدا بالاخره یک روزی جواب این ناعدالتیا رو میده اینجوری نیست همه بتونن استفاده بکنن و لذت ببرن و هیچکسم هیچ صداش در نیاد خدام چشمشو ببنده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همه دنیا همین عزیزم قطعا به کسی که برای کشورشون جنگیده سهمیه میدن به ورزشکاراشون هم میدن

نه اتفاقا شما برو ببین مثلاً تو سوئیس تو سوئد چه می‌دونم تو فنلاند تو کدوم کشور به اونی که رفته جبهه مثلاً جنگ بوده سرباز بوده شهید شده جانباز شده هرچی به بچش میگم تو بدون اینکه هنری داشته باشی بدون اینکه مغزی داشته باشی بیا مثلاً رتبت میشه ۹۰ هزار بیا ما می‌کنیم ۵۰۰۰ برو بشو دکتر این فقط تو کشور ما هست

نگران نباش به منم ندادن حالا😅😅😅

منظورم تو نیستی 

ملی گفتم 

هرکسی سهمیه استفاده می‌کنه 

باید بره همون ارگان ک خدمت می‌کرده پیگیری کنهما ساکن اصفهانیم و بابام سنندج خدمت میکرد رف پیگیرش شد

من کارتشو دیدم سال 67 جنگ تموم میشه . بابام 68 می‌ره سربازی . به نظرت این یک‌سالگی هیچ جوره درست نمیشه؟؟🥲🥲