2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک خوب برا روشن شدن پوست. دوست دارم پوستم روشن بشه. چکارکنم ارایشم قشنگ باشه زودی روی دماغم تموم م ...

لایه بردارروشن کننده پوست هفته یک الی .بعدماسک ماست ونشاسته به نسبت مساوی 15دیقه بعدبااب ولرم بشور اینم هفته دوبار;سوال دومتو واضح تربگو

بدون دکلره ؟

بله.فقط قبل این دودی زیتونی ی شامپو شیمایی کرده بودیم تا پایه ۶باز شده بود.حالا باز ی شامپو کنیم بعد دودی طلایی ۹ بزاریم خوب میشه؟؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

عزیزم من تازه پوستم درست شده کلی هزینه کردم پوستم خیلی چربه و کرم پودر زدنی سریعا جوش زیر پوستی میزنم

پرایمرم باعث جوش ميشه؟ ميشه رو پرایمر بجا کرم پودر ضدآفتاب استفاده کنم؟بعد پنکک؟

بینی گوشتیو یکم بزرگو چجوری با آرایش صاف و کوچیک نشون بدیم؟

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
عزیزم من تازه پوستم درست شده کلی هزینه کردم پوستم خیلی چربه و کرم پودر زدنی سریعا جوش زیر پوستی میزن ...

پوستتونوهفته یکبارلایه برداری  کنین میتونی بعدپرایمر ضدافتاب فاقدچربی بزنی و پنکک مشکلی نیست 

برای اولین بار در ایران

فروشگاه اینترنتی لاکورت www.locvert.ir

عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی لاکورت و کتی کت باساختاری گیاهی و ارسال رایگان سراسر ایران توسط پیشتاز و مشاوره محصولی با توجه به پوست صورت خود

تضمین اصالت کالا، دارای مجوز بهداشت، تاریخ انقضا و کد اصالت می باشد

لاکورت، مشاور زیبایی شما
جهت مشاور محصولی با توجه به پوست صورت خود و سفارش با شماره 09361012037 از طریق تماس تلفنی در ارتباط باشید