2777
2789

اول یه دونه اندازه نوک انگشت روی ساق پاش بود

بعد کم کم اندازه نقطه های خیلی ریز روی اون پکی پاش و دستش زده😭😭

دکتر اطفال خودش بردم گفت شاید قارچه پماد داد خوب نشد رفتم دکترپوست گفت از خشکیه پوسته تاکریل و لوسیون بدن داد ولی نقطه های ریز خیلی هی دارن زیاد میشن😭

ببین عزیزم اپلیکیشن پذیرش ۲۴رو تو گوشیت نصب کن تو قسمت سرچ بزن پروفسور محمد تقی نوربالا تو یزد هستش پروفسور پوست و مو 

میخای ویزیت حضوری بگیر میخای آنلاین مشاوره میده عااالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماد پسر من گوارشی بود. خوب شد بعدا. نمیدونم والا شانس ماست دیگه

این لکه هاچیشد؟از کجا فهمیدی؟تروخدا بگو‌چندوقت بعد رفتن؟چندتادونه بود

ببخشید خیلی سوال کردم😔😔

این لکه هاچیشد؟از کجا فهمیدی؟تروخدا بگو‌چندوقت بعد رفتن؟چندتادونه بودببخشید خیلی سوال کردم😔😔

لکه سفید بود بیشتر روی دست و پاهاش. بزرگتر شد رفتن بعضی وقتا میومدن باز محو میشدن بعد چند وقت. 

دکتر به من گفت واکنش بدنش به خاطر الرژیه. الان بزرگه گاهی بازم میبینم روپوستش ولی خب مهم نیست

همتا اسم خـودمه♥
لکه سفید بود بیشتر روی دست و پاهاش. بزرگتر شد رفتن بعضی وقتا میومدن باز محو میشدن بعد چند وقت. دکتر ...

عکس نداری ازشون.؟مثل مال دختر من اندازه یه نقطه بودن یابزرگتر؟

بچت اونموقع چندسالش بود الا چندسالشه؟

من دارم از نگرانی سکته میکنم😭

نه عکس ندارم خیلی بزرگ نمیشدن الان ده سالش

برای دختر من اندازه نقطه ریزه بزرگتر نمیشه پسر شماهم همین اندازه بود؟

دکتر دارویی پمادی‌چیزی نداد؟به بچه‌من لوسیون و شامپو بدن دادن

برای دختر من اندازه نقطه ریزه بزرگتر نمیشه پسر شماهم همین اندازه بود؟دکتر دارویی پمادی‌چیزی نداد؟به ...

بزرگتر و کوچکتر بودن یادمه فقط ی ضدافتاب داد و ی لوسیون برای خشکی پوست همین

همتا اسم خـودمه♥