2777
2789
عنوان

بیاین ی قضیه رو بهتون بگم

143 بازدید | 14 پست

ی زن شوهری حدود دو ساله عروسی کردن خونه خودشون بودن چند ماه پیش بنا به دلایل نامشخص شوهره با خانمش قهر کرد و گفت فقط طلاق چقدر واسطه شدن گفت فقط طلاق خانواده دختره هم تلاش کردن 

ولی میکفت خود دختره به چپش هم نبوده خلاصه که دیشب شوهره رفته دخترعموشو فراری داده 

اینکه اقاهه نه خانم اولشو طلاق داده نه حتی شکایت کرده حالا این دخترعمویه عقد میشه بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون اجازه زن اول هیچ دفتر خونه ای نمیتونه ثبت رسمی کنه

یبار با ی خانم دفتر دار ازدواج تو ی اتاق بستری بودیم میگفت روزی صدتا آقا میان زن دومو رسمی میکنن بدون اینکه خانم اول بدونه میگفت فقط ی نامه الکی از قاضی میگیرن

شوهره رفته با دختر عموش فرار کرده معلوم نیست کجا رفتن

اگر دختر قبلا ازدواج کرده میتونه صیغه بشه دیگه فرار نداره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یبار با ی خانم دفتر دار ازدواج تو ی اتاق بستری بودیم میگفت روزی صدتا آقا میان زن دومو رسمی میکنن بدو ...

نه اینجوریا هم نیست، مگه قاضی الکی نامه میده تازه حکم ۵ ماه زندان هم تو قانون پیش بینی شده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اره یبار ازدواج کرده

اهان اگر باکره نیست با یه صیغه بلند مدت میتونند راحت زندگی کنند، زن اولش کوتاهی کرد وقتی گفت میخوام طلاق بدم باید مهریه میگرفت و کار رو تمام میکرد

شوهره چیکاره بوده؟دختر عمویه چه منتظر بوده .مگه دختر ۱۴ ساله بوده.فرار یعنی چی فقط آبروی خودشون رو ب ...

از کار شوهره اطلاع ندارم اما وضعش معمولی بود

دختره 23سالشه زن اولش 21 ظاهرن با دختره فرار کردن رفتن شمال ی صیغه بلند مدت هم خوندن

مادر زن اولش انقدر عصبانی بود که نگو میگفت روز شب کارش گریس