2777
2789

به پدرم سلام نمی کنه 

تو خونه از کنار مادرم رد میشه روشو‌ به طرز بدی می چرخونه 

میرم بیرون وقتی برمیگردم می بینم تمام چمدان لباس ها وسط اتاقه به شدت بهم ریخته 

طبقه چهارم هستیم می‌ره آسانسور قطع می کنه که اذیت بشیم 

مدام تو خونه پاچه همه رو میگیره و دعوا راه میندازه 

با همسایه و نگهبان و همه دعوا می کنه 

خون ما رو کرده تو شیشه 

بچه هم نیست ۳۳ سالشه اتفاقا تحصیل کرده هم هست نمی‌دونم چرا اینطوریه 

( لطفاً کامنت ندارید که دامادش نکنین چون کسی چنین قصدی ندارم)

از زندگیش راضی نیست و خانوادش مخصوصا پدرومادرش رو عامل بدبختیاش می‌دونه ببخشید ولی فکرش و شخصیتش مشک ...

به خدا خانواده ش براش چیزی کم نذاشتن 

از زندگیش راضی نیست چون رفیق بازه چون تلاش نکرده 

معلوم نیست تا نصفه شب کجاست 

درست نشه مشکل نیست ولی ما رو اذیت نکنه خب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خانواده ش براش چیزی کم نذاشتن از زندگیش راضی نیست چون رفیق بازه چون تلاش نکرده معلوم نیست تا ...

منم می‌دونم بهرحال آدمی خودش قدرت فکر و تشخیص داره از یه جایی باید نگاه کنه به خودش ببینه کجاها خراب کرده کجاها کج رفته مشکلش رو حل کنه منتها آدمیا مثل برادر شما راحت ترین راهو انتخاب میکنن تمام ناکامی های زندگیشون رو میندازن گردن دیگران و خلاص ... تلاشم نمیکنن 

متاسفانه نمی‌تونید از شرش هم خلاص بشید خدا بهتون صبر بده شما میتونید مستقل بشید و تا حدودی ازش دور بشید ولی خدا به داد دل پدر و مادرتون برسه

منم می‌دونم بهرحال آدمی خودش قدرت فکر و تشخیص داره از یه جایی باید نگاه کنه به خودش ببینه کجاها خراب ...

مادر و پدرم دیگه تحملش ندارن چقدر بی احترامی تحمل کنند 

همش داد و فریاد میزنه 

همین آسانسور رو خاموش کرده 

که مامان بابام تا طبقه چهارم از پله بیان بالا اذیت بشن 

یزیده

فقط مواظب باش بخاطر این موضوع خودتو از چاله به چاه نندازی نخواهی فقط ازدواج کنی و بری زندگیت بدتر میشه برای ازدواج عاقلانه تصمیم بگیر خودت رو دست کم نگیر با هرکسی ازدواج نکن

معلومه زن میخواد

این زنم بگیره دوباره یه معضل دیگه درست می‌کنه کسی که احترام پدرو مادر و خانواده شو نگه نمیداره با زنشم نمیتونه درست و منطقی رفتار کنه قطعا به مشکل میخوره زنه مهریه شو میخواد باز این میفته به جون پدرومادرش

اره ولی خب می‌دونم فشار سینگلیه حد اقل دوس دختر چیزی نداره حتما

اینهمه آدم مجردن باید پدر و مادرشون زجر بدن؟ دیگه الان ۳۳ سالشه خجالت نمی‌کشه سربار پدرومادرشه 

زن میخواد بره خودشو جمع و جور کنه شخصیتشو درست کنه زنم پیدا میشه براش کدوم پدری حاضره دخترشو به همچین آدمی بده 

ببخشید استارتر من اینجوری حرف میزنما 

چون خودمون دوروبرمون همچین آدمی داریم دقیقا می‌دونم چی میگی 

خدا خودش هدایتش کنه واقعا معضل بزرگیه آدم سر پیری اینجور عذاب بکشه😔