2777
2789
عنوان

دانشجوی دانشگاه تهران بودن چه حسی داره❓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست
ببخشید اینو می‌پرسم ولی شما موقع اینکه بچه داشتین کنکور دادید کلاً الان چی قبول شدی یعنی قبل از بچه ...

من ۷ ماهه حامله بودم رفتم سر کنکور

دانشگاه فرهنگیان قبول شدم

الان هم خیلی راضی ام و دانشجوی ارشد تهرانم

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
ببخشید اینو می‌پرسم ولی شما موقع اینکه بچه داشتین کنکور دادید کلاً الان چی قبول شدی یعنی قبل از بچه ...

یکم زندگیمو بگم انرژی بگیری

چهارمین سال کنکورم بود(سه سال خودم تنبلی کردم کم خوندم) سال چهارم عزم کردم بخونم، کنکورم تیرماه بود، رویای بابام قبولی من بود که سور مفصل بده اما اردیبهشت همون سال فوت کرد یعنی ۳ ماه مونده به کنکورم، من با شکم حامله و فوت پدر و بعد فوت پدر درگیری شدید با عموها جوری که هر چند روز دادگاه میرفتم و چشم گریون برای کنکور خوندم

موقع خوندن اول به خدا توکل کن و نمیدونم حامله ای یا نه اگر حامله ای نیت کن و دوتایی درس بخونید، تو هر شرایطی میشه خوند، اداره محکم کن و بدون که میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونم مامایی رشته خوبیه یا ن ولی خیلی بهش علاقه دارم از طرفی ازادم نمیدونم براش خرج کنم خوبه ی ...

رشته ی خوبی که هست

همینکه بهش علاقه داری اوکیه 

اون خرج کردنم سلیقه ایه ...

درسته دانشگاه تهران خیلی خوب و عالیه ولی در کل تو علوم پزشکیا یه بخش زیادی خودتی و خودت ...میتونی از یه دانشگاه معمولی تر رشد کنی و خودتو خیلیم بکشونی بالا ،آزاد و دولتی هم نداره 

You're all the things I've got to remember

نمیدونم هر سال گفتم میخونمو نخوندم ولی امسال اولین سالیه که همش فکر تهران افتاده تو سرم نمیدونم باز ...

ببین اگه مامایی رو دوست داری

بخاطر یه دانشگاه نمون پشت کنکور

چون تو محیط کار بستگی داره چقدر کارت رو خوب انجام بدی و خودتو خوب معرفی و تبلیغ  کنی 

یکم زندگیمو بگم انرژی بگیریچهارمین سال کنکورم بود(سه سال خودم تنبلی کردم کم خوندم) سال چهارم عزم کرد ...

من نه حامله نیستم ولی بچه دارم چون شرایطم خیلی بد بود نتونستم برا کنکور بخونم بعد کلاً انگیزم انگار مرد الان هر کاری می‌خوام بکنم نمی‌تونم درس بخونم نیاز به انرژیم نیاز به جرقه دارم تا یک کمی بخونم اصلاً نمی‌دونم چه مرگمه نمی‌دونم چه مرگمه شاید چون سال‌ها از دستور بودم به خاطر همین انگیزم مرد بعد کسی پشتم نیست تو بچسبم به کتابام با خیال راحت درسمو بخونم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خب پس خیلی هم بهتر تو شهر خوبی زندگی میکنیما چون شهرستانیم دوس داریم یجای بافرهنگ بیایم زندگی کنیم

من اصلا تا بحال به این موضوع فک نکردم ببین میخای چند سال از عمرتو بزاری باید رشته برات مهم باشه نه شهر ...

چون بالاخره اون چند سال میگذره ولی مهم نتیجه کارت هستش ببینی بازار کار داره یا نه خودتو درگیر شهر نکن بقول دوستمون انقد درگیر درس میشی از جایی که هستی فراموش می‌کنی فوقش سال اول برات مهمه کجایی بعد میگذره 

من خودم دانشجوی زاهدان بودم الان سه ساله معلم شدم دستم میره تو جیب خودم اصلا برام مهم نبود کجام انقد هم اطاقی های خوبی داشتم 

من نه حامله نیستم ولی بچه دارم چون شرایطم خیلی بد بود نتونستم برا کنکور بخونم بعد کلاً انگیزم انگار ...

دورت بگردم هیچکس کمک حالت نمیشه، خودت بخون

فکر کن الان سال ۱۴۱۰ هست و همین جایی که هستی موندی، دوست داری؟

تلاش کن هیچکس از تلاش چیزیش نشده که به اوج رسیده

تلاش کن

توکل کن

شکرگزاری کن

شک نکن موفق میشی

دورت بگردم هیچکس کمک حالت نمیشه، خودت بخونفکر کن الان سال ۱۴۱۰ هست و همین جایی که هستی موندی، دوست د ...

انگار روحیم مرده چکار کنم زنده اش کنم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

انگار روحیم مرده چکار کنم زنده اش کنم

یه کاری میگم رو حتما بکن

تو یه پیام رسانی کانال بزن (من و مولایم) عضوش فقط خودت باشی اونجا با امام زمان حرف بزن

دو رکعت نماز درد و دل با خدا بخون بعد بشین گریه کن و حسابی درد و دل کن

از لحاظ خوراکی هم چیزهای سردی نخور، سعی کن گرمی بخوری

رک بگم با این نگاه خودکم‌بینی و خودتحقیری فرهنگی بری قطعا میشی یه ندید بدید که مدام می‌خواد ادای بقیه رو دربیاره

برعکس اگه تو سر زادگاه خودت نزنی و خودت رو تحقیر نکنی، بقیه هم اصیل می‌بیننت و به جذابیتت اضافه میکنه

یه کاری میگم رو حتما بکنتو یه پیام رسانی کانال بزن (من و مولایم) عضوش فقط خودت باشی اونجا با امام زم ...

خیلی ممنون اینکارو بکنم ببینم چی میشه