2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری عوامل مهم هست قبل از انتخاب رشته

و این اطلاعات رو من ندارم درمورد شما

مثلا محل زندگی مهمه پارتی داشتن و دانشگاهی ک میری و وضعیت مالی خانواده و شخصیت خودت

مثال میزنم درنهایت خودت تصمیم بگیر

رشته های شیمی توی شهرهای صنعتی معمولا پرکاربرد تره . نمیگم توی شهرهای معمولی اصلا نیست ولی با چالش مواجه میشی برای سر کار رفتن.

پس محیط مهمه

اگر خانواده شرایط مالی خوبی داشته باشن میتونن بعد از کار پیدا کردن برای شما توی شهر مورد نظر خونه اجاره کنن . و خودت هم شخصیت مستقلی داشته باشی برات راحت تره.

وضع مالی و شخصیت مهمه

هدفت چیه اگ اهل مهاجرتی دانشگاه تاپ مثل سکوی پرتاب هست و مسیرت هموارتر میشه مخصوصا رشته شیمی بهتره تا روانشناسی برای مهاجرت

توهین نشه به بقیه دانشجوها مورد داشتیم از دانشگاه معمولی هم تونسته مهاجرت کنه قصد من این بود بگم مسیر هموارتر میشه و چالش ها کمتر .

در کنار اینها بازم حمایت مالی خانواده  تاثیر داره.

و همچنین پارتی داشتن اگر مثلا از اقوام تو حیطه خاصی عنوان و منصب خوبی داره و دستش بازه توی همون زیرمجموعه درس بخونید.

هرچند خودم با پارتی موافق نیستم ولی شرایط جامعه همینه گاهی اوقات

و موارد دیگه رو اینطوری بررسی کن

برای رشته روانشناسی

در کنارش استعدادت خودت رو هم درنظر داشته باش توی کدوم فیلد اوکی تری