2777
2789
عنوان

فکر کنید رتبه خیلی خوبی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 43 پست
همینش خیلیه ها همین که تا اینجا جا نزدی و بالا اومدی بالاتر هم میتونی بری یادت باشه همه چی درس نیست

کلا همیشه بد شانسی بیخ گوشم بوده ازدواج کردم تو دانشجویی پسرم که به دنیا اومد فلج مغزی بود تا ده سال عمر کرد پارسال فوت شد 

کلا همیشه بد شانسی بیخ گوشم بوده ازدواج کردم تو دانشجویی پسرم که به دنیا اومد فلج مغزی بود تا ده سال ...

الهی میدونم خیلی سختی کشیدی همه سختی داریم برای بعضیا بیشتر ولی جا زدن همه چیرو فقط بدتر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافی نتی هم بلد نبود خوب باید مشاور میرفتم با هیشکی مشورت نکردم

نه آخه من منظورم اینه که خودتون می نشستید پشت سیستم و انتخاب میکردید ، الان من مشاور کنکوری ندیدم که الویت هارو وارد سیستم کنه همه شون الویت هارو لیست میکنن برای طرف میفرستن ، خود اون شخص دونه دونه وارد میکنه

اینها فقط دو تا اتفاق خیلی بزرگ تو زندگیم بوده که مسیر زندگیمو خیلی عوض کردن

نمیتونم بگم اشکالی نداره و از این جمله های کلیشه ای حق داری ناراحت باشی برای پسرت اشک بریزی هرچی نباشه پاره تنت بوده

یا برای رشته ات ناراحت نباشی چون مسیر زندگیت بوده 

ولی 

به قدرت سرنوشت اعتقاد داشته باش مطمعنم روزگار روی خوشش رو حتما بهت نشون میده 

اصلا شاید این موفقیتی که الان داری رو تو دارو نداشتی،

نه آخه من منظورم اینه که خودتون می نشستید پشت سیستم و انتخاب میکردید ، الان من مشاور کنکوری ندیدم که ...

من خودم بلد نبودم سال اول کنکورم بود فقط مشاوری باید راهنمایی میکرد که نبود

نمیتونم بگم اشکالی نداره و از این جمله های کلیشه ای حق داری ناراحت باشی برای پسرت اشک بریزی هرچی نبا ...

دقیقا ممنون عزیزم 

همینطور هست که شما میفرمایید

انشاالله من منتظر روی خوش زندگی هستم که البته دور نیست دنبال مهاجرت هستم

دقیقا ممنون عزیزم همینطور هست که شما میفرماییدانشاالله من منتظر روی خوش زندگی هستم که البته دور نیست ...

عالیه منم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم انشالاه چند سال دیگه میرم امیدوارم موفق بشید چون لیاقتشو دارید

متاسفانه در جریان نیستید اینجا هم نمیشه همه چیو گفت تو دانشگاه هم رتبه برتر بودم ارشد هم همون دانشگ ...

دیگه که گذشته

براش غصه نخورید:)🤍

مهم اینه بازم ادم موفقی بودید البته میدونم بعضی چیزا برا ادم حسرت میمونه

دیگه که گذشتهبراش غصه نخورید:)🤍مهم اینه بازم ادم موفقی بودید البته میدونم بعضی چیزا برا ادم حسرت می ...

تاثیر پدرو مادر خیلی تو زندگی زیاده 

اگه من راهنمایی کن داشتم اینجوری نمیشد بخاطر همین خواهر و برادرم و خیلی راهنمایی میکنم

هر چند بنظرم تقدیر همه ما از قبل نوشته شده