2777
2789

بچه ها پسرم یکسال و سه ماهه دخترم بیس روزشه خیلی از این وضعیت حالم بده ،احساس میکنم کنترل شرایط  تو دست من نیست، شیرم خیلی کمه و عذاب وجدان دارم بخاطر دوتا شوند هم چون فک میکنم دیگه ب بزرگه نمیتونم  رسیدگی  کنم هم چون شیرم کمه و نمیتونم شیر خودمو ب دخترم بدم  این  وسط یه سریا میان یه حرفایی میزنم که حال آدمو بدتر میکنن چرا بچت انقد کوچولوعه،چرا اینش زشته چرا شیر خودتو نمیدی بخدا دوست دارم بخوابم و دیگه بیدار نشم از طرفی بشدت نگران بچه هام😭😭😭

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک بده شرایطت بسیار سخته، اما تا چند ماه دیگه بهتر میشه با دکترت صحبت بکن ، مکمل بهت میده اعصا ...

وا شیر افزا بهم دادن چنتا دارو ولی اصلا اشتها ندارم با اونام بهتر نشدم

من یه مادر قوی ام  
سره چرتو پرت این تاپیک رو زدی ؟! شیرخشک بده .. الان شیر همه خشک شده با این گرونی ... گفتم چیشده ...

این موضوع زنونست شما هم وقتی درکی از روحیه ی یه زنی که تازه زایمان کرده نداری نیا اینجا گوهر پراکنی نکن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
سره چرتو پرت این تاپیک رو زدی ؟! شیرخشک بده .. الان شیر همه خشک شده با این گرونی ... گفتم چیشده ...

آره راست میگی این چرت و پرته،در مورد افسردگی بعد زایمان چیزی میدونی؟؟ 

من یه مادر قوی ام  
آره راست میگی این چرت و پرته،در مورد افسردگی بعد زایمان چیزی میدونی؟؟

بعد میگن چرا با مردها تو سایت مشکل دارید ... خب بخاطر همینه دیگه ... توی مسائلی که هیچ شناختی ندارن و نمیدونن نیست نظر میدن

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

عزیزم شما دچار افسردگی بعداز زایمان شدین خدا بزرگه تو یک مادر قوی هستی اصلا ب حرف مردم توجه نکن مهم نیستن تو صاحب دوتا بچه ای این چ حرفیه ک میگی بخوابم دیگه بیدار نشم اتفاقا باید باشی و مراقب بچه هات باشی قوی باش دختر 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  
این موضوع زنونست شما هم وقتی درکی از روحیه ی یه زنی که تازه زایمان کرده نداری نیا اینجا گوهر پراکنی ...

از کجا میدونی درکی نداره ؟

شاید داداشمون چند تا شکم زاییده که تجربه داره

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

این موضوع زنونست شما هم وقتی درکی از روحیه ی یه زنی که تازه زایمان کرده نداری نیا اینجا گوهر پراکنی ...

از کجا میدونی درکی نداره ؟

شاید داداشمون چند تا شکم زاییده که تجربه داره

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️