2777
2789

مریضم...بی پولم ...بچه طلاقم...نتونستم درس بخونم....یه عالمه خاطرات تلخو وحشتناک دارم.....فقط میگم الهی ۳۰ سالگیو نبینم میدونم چیزای خوبی در انتظارم نیست دوست دارم خلاص شم راحت شم...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خدا نکنه الهی خدا همه خاطرات بدتو از ذهنت پاک کنه و یه زندگی شیرین و همونی که میخوای بت بده 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه الهی خدا همه خاطرات بدتو از ذهنت پاک کنه و یه زندگی شیرین و همونی که میخوای بت بده 🫂

😔

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان چندسالته؟ ازدواج کردی؟به خدا توکل کن و بهش ایمان داشته باش

نزدیک ۲۶ مجرد

یکم امید یکم انگیزه یکم تلاش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

با این زندگی ای ک دارم چ امید و انگیزه ای داشته باشم

سلام قشنگم خوبی نیستی یا من نمیبینمت 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
با این زندگی ای ک دارم چ امید و انگیزه ای داشته باشم

تلاش کن ک بهتر بشه همه تو گل و بلبل ک بدنیا نیومدن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

سلام قشنگم خوبی نیستی یا من نمیبینمت

قشنگم دوسال نبودما

قشنگم دوسال نبودما

عزیزم 😂 میگم نمیبینمت خوش اومدی