2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اخه اون سری با سفید پر کرد یکسال پریش افتاد

ببین دندونی که امالگام میکنن که پوسیدگی زیاد داشته و عصب کشی نشده ماندگاریش بیشتره 

ولی دندونی که عصب کشی شده رو اگر آمالگام کنن و روکش نشه وقتی دوباره پوسیدگی بده با دندونت با خم میشکنه و باید دندونتو بکشی ولی کامپوزیت خودش میشکنه و دندان معمولا اسیب نمیبینه مگر اوضاعش خیلی خراب باشه 

قدیما آمالگام مشکی بود ماندگاری بیشتری داشت آلان سفید کار میکنن ولی اون تیره ها مقاومتشون بیشتره

الان دندون کنار دندون عقلم کاش مشکی میزد برام نگرانم دوباره بیوفته نزدیک عصب هم هست اینسری اگر بیوفته قطعا به عصب میرسه 

اره دکتر خودش میدونه دیگه من پنج سال دستیار بودم پیش یکی از بهترین دکترا

پوسیدگی دندون من زیاد بود گفت ۴۰ درصد عصب کشی نیاز داشت باشه ولی نیاز نشد الان ممکن از زیر مواد پر شد دندونم دوباره شروع به پوسیدن کن؟ 

و اینکه الان یکم دندونم درد میکن طبیعیه؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم 

پوسیدگی دندون من زیاد بود گفت ۴۰ درصد عصب کشی نیاز داشت باشه ولی نیاز نشد الان ممکن از زیر مواد پر ش ...

اره ممکنه  دندون دیگه نخ دندون بکش مرتب ازش نگهداری کن 

درد طبیعیه ولی اگر بیشتر از یک ماه بشه و به سرما و گرما بیشتر از ده ثانیه واکنش نشون بده باید عصب کشی کنی