سلام من مدرسه غیر انتفاعی میرم و سر همین موضوع به جز کتاب زبان های اموزش و پرورش یه کتاب دیگه هم داریم از اونایی که تو اموزشگاها تدریس میکنن
بعد من امسال که رفتم مدرسه گفتن کتاب زبانت اومون آموزشگاهیه آماده نیست
منم گقتم عیب نداره حالا مثلا جلسه بعدی بهم میدن هی گذشت تا شد دو هفته پیش و من هنوز کتاب نداشتم رفتم به و ناظم و مسول پایه ام گفتم اونا گفتن پیگیری میمنیم خلاصه معلم هیییی درس میداد و درس میداد و من بی کتاب میشتم تا رفتم به مدیر گفتم مدیر لیست خرید کتاب رو رفت چک کنه اصلا اسم من نبود یعنی کتاب من هنوز که هنوز بود ثبت نشده بود و ناظم و مسول پایه دروغ صد میگفتن😱که دارن پیگیری میکنن و به من گفتن کتاب سال قبل یکی از بچه ها رو بگیر منم گفتم من کتاب دست دوم نمیخوام اینا خلاصه مدیر گفت ما فایل برات میزاریم از روی اون بخون بعد گفتم باشه خلاصه باز گذشت و من پیگیری میکردم بعد امروز قرار بود امتحان بگیرن ولی هیچ فایلی برامون نذاشته بودن فکر کنید ۴۰ صفحه ای معلم درس داده بود اینا چهار صفحه فایل درب و داغون گذاشته بودن برام
بعد من دیشب دیگه صبرم سر اومد به مامانم گفتم فردا بیاد مدرسه اونم قبول کرد مامانم اومد مدرسه گفت نه باید فایل میخوند فلان من اونموقع که مامانم اومده بود نفهمیدم چی گفتن دقیق چون من سر کلاس بودم
بعد گقتن که به ما ربطی نداره باید بیایی امتحان بدی یه دروغ هم به مامانم گفتن همون لیستی که مدیر به من نشون داد گفت ثبت نشده مال تو یه دروغ همونو نشون مامانم دادن گفتن اینا ها میداریم پیگیری میکنیم
اینو که گفتن من آتیش گرفتم واقعا اول به ناظممم که اینو گفت گفتم تنها چیزی که دقیق پیگیری میکنین تاخیر بچه هاست کافیه دو دقیقه دیر بیاییم تا ثبت شه همه جا ولی یک ماه کتاب ندارم هیچی به هیچی
بعدم مدیرم گفت برن پیش سوپر وایزر چند پدر بی شرف
اون رفتم گفتم گفت باید امتحان بدی باید کتابو اصلا خوت میخریدی میوردی منم گفتم تهیه کتاب درسی وظیفه دانش آموز نیست وظیفه مدرسس اونم داد زد سرم که تو یه الف بچه نمیخواد به من بگی وظیفم چیه
بعد گفت حالا ببینیم کتابت بیاد میخوایی چیکار کنی با تمسخر
منم گفتم اینکه میخونم یا نه دیگه به خودم مربوطه مدرسه باید کتابو به من بده چه بخونم چه نخونم
اونم هی سرن داد و هوار زد و خیلی خیلی بد باهام حرف زو منن خیلی گریم گرفت رفتم تو سالن داد زدم زنگ بزنید مامانم بیاد زنگ نزدن
بعد گفتن اصلا امتحانو میگیریم تاثیر هم میدیم چیکار میخوایی کنی منم گفتم در اون صورت خودتونید و وجدانتون انقدر حالم بد شد که یک زنگ نتونستم برم سر کلاس یه زنگ هم گریه کردم
گفتم خداروشکر سال اخرمه
کلی جر و بحث بحث های تکراری گفتن امتحانتو سفید بده بعد سفید سفید دادم بودن یک خط
الان اومدم خونه مامانم میگه خیلی بد حرف زدی باید بری معذرت خواهی نظر شما چیه؟؟ به نظر من صد درصد تقصیر مدرسه بوده