2777
2789

قشششنگ‌تابلوعه که خودشو میزنه به مریضی ۵۰ سالش نمیشه یه روز پا میشه از خواب میگه نافم درد میکنه😐بعد میبرن سونوگرافی که میگه اصلا هیچ مشکلی نداری دیگه میشینه سرجاش وقتی میبینه دستش رو شده

بعد یه روز میگه کمرم ،یه روز میگه پام ببین در حدی که خودشو میزنه زمین منم چون تو یه ساختمونم مجبورم برم سر بزنم وگرنه شوهرم ناراحت میشه ، فک کن یه بار هم میگفت افسردگی گرفتم بیچاره پدرشوهرم دارو خرید نزدیک ۲میلیون پولش شد بعد مصرف نکرد چون افسرده نبود ترسید مصرف کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میبینیش بدتر ناله کن

گفت نافم درد میکنه بگو وای هوار من نافم گم شده اصلا 

گفت پام‌ درد میکنه داد و گریه کن که پای من قطع شده

از رو میره

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

🤣🤣🤣🤣🤣

جلب توجه می‌کنن مثلا. مادر شوهر من رحمشو درآورده. خدا شاهده زنگ زد به من و شوهرم که خونریزی شدید گرفتم بیایید ببریدم دکتر. بردیمش دکتر زنان گفت خانوم کدوم خونریزی؟ تو رحم داری که خون بیاد ازش؟! این حرفا چیه میزنی بیخودی بچه هاتون نگران می‌کنی😑 دیگه خجل شد اومد خونه.

🤣🤣🤣🤣🤣

من مادربزرگم هییی میگفت کمرم دردمیکنه میبردیم دکتر ام ار ای ازمایش میگفت سالمه 

اخرش به دکترگفتم بگو دیسک کمرداری بیا عمل کنم 

برگشت گفت نه هیچیم نیس

دیگ ازاون روزخلاص شدیم

جلب توجه می‌کنن مثلا. مادر شوهر من رحمشو درآورده. خدا شاهده زنگ زد به من و شوهرم که خونریزی شدید گرف ...

اینم خیلی وقتا اونطوری میکنه مثلا میگه از درد پا دارم میمیرم رفت معروف ترین دکتر تو عکس هیچی نشون نداد گفت هیچ مشکلی نداره پات

من مادربزرگم هییی میگفت کمرم دردمیکنه میبردیم دکتر ام ار ای ازمایش میگفت سالمه اخرش به دکترگفتم بگو ...

این از خداشه عمل بشه شاید باورتون نشه متاسفانه به مریضی علاقه داری

حالا مادرشوهر من واقعا مریضه معده ش همیشه درد میکنه ولی هرموقع ما رو شام یا ناهار دعوت میکنه انگار معده دردش شدید میشه

فقططط غر میزنه واااای معدم،ای وای باید فردا برم دکتر....

بخدا من بخاطر این اخلاقش اصن دوس ندارم بریم شام یا ناهار متاسفانه شوهرم نمیزاره 

ولی کافیه دختراشو ببینه معده درد و شکم درد و....کلا تموم میشه