2777
2789

بچه من 3 میخوابم شبا میتونم تا 12 ظهر بخوابم کلا خیلی خوابیدنو دوست دارم ... راه حلی ندارید؟

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳ میخونی؟

کلا شبا خیلی مطالب برام قبلا فهم تره بتونم تا 3 بخونم 9 بیدار شم عالیه

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

خودمم همینطورم اشکال نداره ولی باید ۹ تا ۱۰ بیدارشی قهوه بخوری اثر نداره؟

اثر داره پول دادم یه دستگاه اسپرسو ساز گرفتم کلی قهوه خریدم زنگ میزارم زنگو خاموش میکنم میخوابم باز مشکلم اینه بلند نمیشم

برو روانپزشکمن رفتم خیلی کمکم کرد

هیچی نگفت والا

میتونی چند روز از قرص ملاتونین حدود ساعت۱۱ استفاده کنی .ضرری نداره

اراده خودت از هررررر چیزی مهم تره.اراده کن.

لازم نیست یهو ساعت۶ بیدار شی.اول۸ بیدار شو بعد کم کم یکم عقبتر بیار

میتونی صبح قهوه بخوری 

الارم گوشی رو یه اهنگ بزار که می‌دونی با صداش بیدار میشی

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

میتونی چند روز از قرص ملاتونین حدود ساعت۱۱ استفاده کنی .ضرری ندارهاراده خودت از هررررر چیزی مهم تره. ...

مرسی قشنگم