2777
2789
عنوان

نظر بدین با ابروهام چیکار کنم

151 بازدید | 15 پست

پوستم سبزه است ابروهام مشکیه

بعضی اوقات حس میکنم به خاطر مشکی بودن ابروهام چهرم خیلی جدی به نظر میرسه نمیدونم تاثیر داره یا من حساس شدم😂 خلاصه دوستم میگه ابروهاتو برو قهوه ای طور کن چند درجه روشن تر از مشکی کن ولی میترسم چون سبزه ام بهم نیاد صورتم کال به نظر برسه

به نظرتون چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بهم میخوره از رنگ کردن ابرو

اصلا سلیقه ام نیست

باتوجه ب پوست برنزه و موهای مشکی تون اصلا جالب نمیشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اگه پوستتون سبزه یا برنزس مشکی بهتون میاد عزیزم ،خواهرم پوستشون مثل شماس بور میکنن قشنگ نیست زیاد با آبروی مشکی و پوست سبزه چهره ی خانم ها شرقی و زیبا میشه 

من خودم خیلی بورم کمی تیره کنم چهرم زمخت میشه با اینکه ابروی تیره دوست دارم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
حالم بهم میخوره از رنگ کردن ابرواصلا سلیقه ام نیستباتوجه ب پوست برنزه و موهای مشکی تون اصلا جالب نمی ...

راستش خودمم دوست ندارم ولی دیگه انقد بهم گفتن دو دل شدم

والا من سفیدم بعد ابروهام یکم پیوندیه وسطش ولی بفکرش نیستمسطح دغدغه:😐

طبیعیه،همه ی خانم ها دغدغه ی ظاهرشون رو دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اگه پوستتون سبزه یا برنزس مشکی بهتون میاد عزیزم ،خواهرم پوستشون مثل شماس بور میکنن قشنگ نیست زیاد با ...

مرسی از نظرت عزیزم

اره احتمالا کار خاصی نکنم با ابروهام

پشیمون شدم😂🤚

شما چند وقته نبودین دلم برای جواباتون تنگ شده بود😀

قربونت برم ♥️

واقعا؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

راستش خودمم دوست ندارم ولی دیگه انقد بهم گفتن دو دل شدم

نه بت نمیاد