2777
2789

دانگشاه من مخصوص خانماست 

پدرو و مادرم اجازه نمیدن صورتمو اصلاح کنم میگن نهایتش اجازه میدیم سیبیلاتو بزنی منم از این دخترام که خیلی پشمالوان قشنگ بقیه صورتم مشخصه مو داره (دلیلشم مربوط به یه سری دلایل سنتیه که اجازه اصلاح نمیدن) 

حالا اگه برم به نظرتون مسخره ام می کنن دخترا ؟

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

اره واقعا زشته 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک هم میتونی بزنی

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

تو عمل انجام شده قرار بده والا اين افكار تمومى نداره

نمی تونم همچین کاری بکنم  این قضیه مث دخترونگی یه دختر توی خاندان ما می نوه که قبل ازدواج نباید از دست بده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اره ولی دیگه کل سالو که نمی تونم ماسک بزنم

من انقد زشتم ک مجبورم بزنم😫

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من انقد زشتم ک مجبورم بزنم😫

شوخی نکن به خاطر همچین مسئله ای خودتو به دردسر ننداز قراره چهار سال درس بخونی اگه از اولش ماسک بزنی که چهار سال عذاب می کشی حتی منی که صورتم پر موعه هم حاضر نیستم کل سالو ماسک بزنم دیگه از من بدتر نیستی که

نمی تونم همچین کاری بکنم این قضیه مث دخترونگی یه دختر توی خاندان ما می نوه که قبل ازدواج نباید از د ...

بايد يكى سنت اشتباه و از بين ببره 

من هم خانواده حساس و متعصب دارم ٣دبيرستان عمل انجام شده قرارشون دادم و تامام

سرت رو نميبرن كه 

شوخی نکن به خاطر همچین مسئله ای خودتو به دردسر ننداز قراره چهار سال درس بخونی اگه از اولش ماسک بزنی ...

من ترم سه ام ، این ترم تازه دارم میزنم، چون انقد زشت بدترین بودم که این یکسال همش تنها بودم و انقدی زشت بودم ک کسی باهام حتی حرفم نمیزد

چی بگمازماسک هم میتونی استفاده کنی من نودم علاقه ای ندارم بزنم وگرنه خانواده کاری نداره

خب حتما از این دخترایی هستی که اثلا مشخص نیست صورتشون مو داره ولی من اینطوری نیستم قشنگ مشخصه صورتم مو داره حالا سیبیلامو بزنم باز یکم بهتر میشه ولی بازم مشخصه میگم دخترا و خانما یه وقت توی دانشگاه مسخره ام نکنن🥲خداییش راه دیگه ای ندارم