چند وقت بود ماکارونی هام جالب نمیشد
اینو یه بلاگر دستورشو گذاشت منم طبق اون درست کردم
اول اینکه
داخل آب جوش نمک و زردچوبه میزنید
روغن نمیزنید چون اینطوری سس به خورد مواد نمیره و از روش سر میخوره
نسبت سویا و گوشت چرخی مساوی باشه
پیاز هم با رنده درشت رنده بشه
ادویه هم زرچوبه فلفل سیاه و آویشن استفاده بشه
زردچوبه طعم خوبی به ماکارونی نمیده
روغن با دست باز ریخته بشه
و رب حتما حتما خیلی خوب تفت داده بشه
از آب ماکارونی در حال جوش به مواد سس اضافه کنید دو ملاقه که مواد خوب به خورد هم برن
خلاصه که من ترجیح دادم سسش فقط گوشت و سویا باشه
میتونید سلیقه ای فلفل دلمه و قارچ و...بزنید
ته دیگم هم سیب زمینی روش یکم کنجد بزنید
اگر ماکارونی رو قبل از دم گذاشتن با سس مخلوط کنید خیلی بهتره تا لایه لایه
و نکته مهم دیگه
ماکارونی رو از تایمی که روی پوستش زده یک دقیقه زودتر بردارید