2777
2789

چند وقت بود ماکارونی هام جالب نمیشد 

اینو یه بلاگر دستورشو گذاشت منم طبق اون درست کردم 

اول اینکه 

داخل آب جوش نمک و زردچوبه میزنید 

روغن نمیزنید چون اینطوری سس به خورد مواد نمیره و از روش سر میخوره

نسبت سویا و گوشت چرخی مساوی باشه 

پیاز هم با رنده درشت رنده بشه

ادویه هم زرچوبه فلفل سیاه و آویشن استفاده بشه 

زردچوبه طعم خوبی به ماکارونی نمیده 

روغن با دست باز ریخته بشه 

و رب حتما حتما خیلی خوب تفت داده بشه 

از آب ماکارونی در حال جوش به مواد سس اضافه کنید دو ملاقه که مواد خوب به خورد هم برن 

خلاصه که من ترجیح دادم سسش فقط گوشت و سویا باشه 

میتونید سلیقه ای فلفل دلمه و قارچ و...بزنید 

ته دیگم هم سیب زمینی روش یکم کنجد بزنید 

اگر ماکارونی رو قبل از دم گذاشتن با سس مخلوط کنید خیلی بهتره تا لایه لایه 

و نکته مهم دیگه 

ماکارونی رو از تایمی که روی پوستش زده یک دقیقه زودتر بردارید

و من دیگر جوان نخواهم شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز