2777
2789

اینکه بخوای وزن اضافه کنی اولش باید ذهنتو اماده کنی که اشتهات باز بشه باید مدام به غذاهای خوشمزه فکر کنی تا گرسنه ات بشه و‌تعداد وعده های بیشتری بخوری اما ببین وقتی میخوای چاق بشی بستگی به اندامت داره که به کجا بزنه و‌چطوری چاق بشی ممکنه با شیرینی جات و نشاسته شکم و‌پهلو زیاد بزنی و‌بد بشه پس مواظب باش

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه برنامه کالری شمار نصب کن اونجا وزن هدف بهت میده دیگه مجبور میشی رعایت کنی طبق برنامه پیش بری من خ ...

چیا میخوردی درروز ؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

چیا میخوردی درروز ؟

ترکیب شیر و پودر سنجدو کنجد هر شب می‌خوردم حالا تو هر مغزیجاتی که در دسترست بود بریز تو شیر حتی عسل هم میتونی ..شیرموزم گاهی میخوردم . در طول روز بادوم سنجد تخمه میوه از میان وعده غافل نشو..شام و ناهار هم هر دو وعده سعی میکردم برنجی باشه ..خورشت من قبلاً چند قاشق بیشتر نمی‌خوردم ولی دیدم تو برنامه کالری شمار هر قاشق چقدر رو زیاد کردم وزن تاثیر داره میزان  خورشت رو زیاد کردم..صبحونه حتما نون سنگک یا نون تازه  می‌گرفتم اشتهام رو خیلی زیاد میکرد باعث میشد زیاد بخورم  املت یا پنیر کره و گردو می‌خوردم..

خرما بعد هر وعده غذا پنج تا بخور تونستی بیشتر هم بخوری چه بهتر میتونی با چای بخوری که شیرینش دلتو نز ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

ممنونت میشم بگی دیگه چیکار میکردی♥️

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش