2777
2789
عنوان

تا حالا خودتون یا اطرافیانتون امپول لاغری استفاده کردین راضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست
تقریبا دوماه پیش شوهرم یه امپول زده بودن به شکمش دقیق نمیدونم چی بود برالاغری بود که کم غذا بخوره یع ...

مرد ها کلا کم تحملن و اینکه میگن تا ی هفته حال بد میشه تا بدن عادت کنه

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی رو که دیدم میگم نمیتونست اب بخوره کلا ببخشید بالا میاوردچرا بارژیم وورزش لاغر نمیکنی

۱۵کیلو تقریبا کم کردم ولی دیگ ی ساله هرکار میکنم از استپ وزنی بیرون نمیام و از طرفی باید ۱۵ کیلو دیگ کم کنم😢

گفتم این راهو امتحان کنم

۱۵کیلو تقریبا کم کردم ولی دیگ ی ساله هرکار میکنم از استپ وزنی بیرون نمیام و از طرفی باید ۱۵ کیلو دیگ ...

شوهر من ۳۰ کیلو کم کرده بود برا ۵ کیلو اخرش اینکارو کرد چه کاریه اخه

بخدا بخاطر سلامتیت میگم با دکتر کم کردی یا خودت ؟

شوهر من ۳۰ کیلو کم کرده بود برا ۵ کیلو اخرش اینکارو کرد چه کاریه اخهبخدا بخاطر سلامتیت میگم با دکتر ...

ن خودم کم کردم با فست و رژیم

ولی الان هرکار میکنم وزنم پایین نمیاد دیگ خسته شدم

میخوای برو یه دکتر شاید فرق کرد

دکتر ها قبولم نمیکنن بخاطر بیماری زمینه ایم و کلا رژیم نمیدن بهم 

ولی دکترم گف امپول رو میتونم استفاده کنم گفتم امتحان کنم 

من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم 

اصلا هم اونطوری که میگن نیست اصلا شیشه و اینا و عوارضی نداشت اصلا.خب اگرم فک میکنین که دارم تبلیغ میکنم خب کانال معتبر که داره برین نگاه کنین.من که نمیگم چشم بسته سفارش بدین که

من که خیلی راضی بودم و خیلی عالی بود ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹