2777
2789
عنوان

امروز شلوار اسکینی پوشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست

در یه صورت میپوشم، اونم با بوت هست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد خودشون بوت هاشون رو با بگ میپوشن 😀هیچی خز نیست بستگی داره با چی پوشیده بشه

👌👌👌

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

من بگ و نیم بگ میپوشم به نظرم باکلاس تره

منم همیشه بگ و نیم بگ یا بوت کات یا مام استایل اینا میپوشم این سری جهت تنوع بود تمامه مسیر داشتم خجالت میکشیدم بخدا انقدر بد نگا کردن حس میکردم شلوار پام نیس 🤦🏿‍♀️

مانتو بود بالای زانو کوتاه نبود 😐گشاد

اشوال نداره ک

یکیو خیابون دیدم اسکینیو با مانتو تنگ بالای باسن پوشسده بور

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

اشوال نداره کیکیو خیابون دیدم اسکینیو با مانتو تنگ بالای باسن پوشسده بور

منم خیلی دیدم

حتما اونا رو هم تو خیابون میخورن 

حس میکردم داره بهم تعرض میشه با نگاهای کثیفشون🤦🏿‍♀️