2777
2789

برای من خریده بود یه بحثی کردیم  سر پول من بهش یه مولی قرض دادم گفتم بده اونم داد ولی بهدش دعوامون شد گفت تو هر وقت پول میخوای میدم هرچی میخوای بیرون میریم میخریم پولکی نمیتونی یکم صبر کنی بعد هدیه خریده بود نمیدونم چی بود انداخت بیرون قبلشم من به دوستش پیام داده بودم گفتم اگه فلانی پیشته بگو یه زنگ بزنه چون جواب نمیداد 

یه باکس بود نمیدونم چی بود فکر کنم لباس بود انداختش بیرون بعد گفت چرا به دوستم پیام میدی من مردمم پیام نده روانی شده الانم همو بلاک کردیم بیشتر ناراحت شد چرا به دوستم‌پیام دادیم من رفتم‌معذرت خواهی ولی قبول نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قرار نیست اینجور روابط عاشقانه باشه؟؟؟ 🤔

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

ازش زیاد معذرت خواستم ولی گفتم برو دو سه روز نباش بلاکم کرده

نه اون بی تعادل بازیا رو انجام بده که نخوای هی معذرت بخوای

چیکار به هدیه داشتی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یا پول نده یا میدی گدا بازی درنیار هی پیگیر نباش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».