2777
2789

و بچه صبحانه و ناهار و شام را منزل مادر خودش می خوره

هشت شب که با شوهرش میاد دنبال بچه خودش و شوهرش شام را هم منزل مادرش می خورن 

چقدر از حقوق اش را باید به مادرش بده؟؟؟؟؟

چیزی که من می دونم یک ریال هم نمیده

ولی همین خانم به خودش اجازه میده به خانم هایی که به هر دلیلی نتونستن کارمند بشن اهانت کنه

ای کاش ای کاش پدر و مادر این خانم هم قبول نمی کردند بچه اش  را نگه دارند

بعد که مجبور بود بره دنبال مهد کودک  دو شیفت که غذا هم به بچه ها بدن

اونوقت معلوم می شد چقدر از حقوق اش  براش باقی می مونه 

(خودم این کار را کردم و ریالی از حقوقم باقی نمونده)

ولی هرگز به خودم اجازه نمیدم به خانم هایی که شاغل نیستن اهانت کنم

چون بعضی از بچه ها اصلا مهد کودک نمی مونن و بهانه می گیرن

بعضیا گوه زیاد میخورن لبخند بزن و رد شو

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت ندید پول شعور نمیاره که

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره افاده هاشون ک و ن خرو پاره میکنه. ریپ نزنیدنمیخونم.

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خداروشکر با این سطح شعور از بچه دوره و نمی‌تونه نقش مهمی تو تربیتش داشته باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من خودم شاغل بودم و با اطمبنان کامل میگم هر خانم شاغلی که به خانمای خانه‌دار صرف خانه‌دار بودنش توهین میکنه فقط داره حسادت میکنه. وگرنه به هیچ‌کس ربطی نداره کی شاغله کی خانه دار

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

شاغل بودن‌مزیت و برتری نداره یک انتخابه

مثل ازدواج

بچه دارشدن

تحصیلات عالیه داشتن و ...

کاش همه اینو بفهمن هر کس بر حسب شرایط خودش این تصمیم‌و میگیره و جنگ بین خانمای خانه دار و شاغل برای همیشه تموم بشه

میخوان کار کنن،مستقل باشن،دستشون تو جیب خودشون باشه،به قول نی نی سایتیا مصرف کننده نباشن!!بعد بچه شون یکی دیگه باید بزرگ کنه،تر و خشک کنه و...

خب اگر نمیتونی زندگیت مدیریت کنی بشین تو خونه بچه ت بزرگ کن،پدر و مادر چه گناهی کردن که تو پیری بازم باید با بچه سرو کله بزنن؟بچه چه گناهی کرده که رنگ پدر و مادرش نبینه؟!

بعدهم به قول شما به خانه دارها اهانت میکنن!واقعا این جور آدمها همیشه سربار دیگرانن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....