2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم بچشو سپرده به من برا دو ساعت دارم دیونه میشم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 85 پست
مادرش واقعا گرفتاره شوهرش که سرکاره خودشم باباش مریضه باید بره پرستاری باباش چون تک بچس عین خواهریم ...

عزیزم مادر دوستتون کجان؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادر دوستتون کجان؟

مادر دوستم رفته پرستاری از باباش 

چون باباش مریضه 

تک بچه هم هست خواهر برادر نداره بچهه رو بزاره پیشش

شوهرشم تا  ۷ ۸ شب سرکاره 

بعد چون افسردگی پس از زایمان گرفته 

پدرشم ۵۰ ۵۰ عه که بمونه 

حالش خیلی بده از لحاظ روحی 

من حس میکنم بچه هم میفهمه مادرش نگرانه 

عزیزم مادر دوستتون کجان؟

اها عزیزم منظورت مامان بزرگ بچه  میشه 

من انقدر سرم درد میکنه درست متوجه نشدم ببخشید گلم 

مادر دوستم عمرشو داده به شما چندسال پیش 

مادر دوستم رفته پرستاری از باباش چون باباش مریضه تک بچه هم هست خواهر برادر نداره بچهه رو بزاره پیششش ...

خداروشکر که دوست مهربونی مثل شما داره

انشالله خیر ببینی

خودت بچه نداری ولی من بچه دارم نمیدونی چه کمک بزرگی بهش میکنی با این محبتت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه نمیتونی چیز خوبی بگی بهتره اصلا چیزی نگی بالا شرایط رو کامل توضیح دادمو گفتم چقدر دوستم مجبور بو ...

حق با شماست نیازی به حمله نیست واقعا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خداروشکر که دوست مهربونی مثل شما دارهانشالله خیر ببینیخودت بچه نداری ولی من بچه دارم نمیدونی چه کمک ...

قربونت برم عزیزم

ایشالله خیر بچتو ببینی و خدا  نگهدارش باشه ❤️❤️

چه مامان بی فکری چطور بچه ۴ ماهه رو از خودش دور میکنه باورم نمیشه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چرا همچین مسئولیتایی قبول میکنید آخه؟ چهارماهه خیلی کوچیکه

نگاش کن😍چطورییییییی

(آش رشته سابقم)

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چرا با خودش نبرده آدم تحت هیچ شرایطی بچه چهار ماهه رو که نباید از خودش دور کنه بعد هم شما چرا مسئولیت قبول می کنی اگه اتفاق بدی برا بچه بیفته می دونی یک عمر شما رو ول نمی کنن

نگاش کن😍چطورییییییی(آش رشته سابقم)

سلااامخوبم تو چطوری عزیزم😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نباید بچه کسی رو قبول کنی میدونی چقدر مسولیت داره فیلم تابستان داغ و یه فیلم دیگه هم بود در رابطه ب ...

ملبورن. پیمان معادی و نگار جواهریان یه نوزادو نگه میدارن...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».