2777
2789
عنوان

سوپ)غذای کمکی نوزاد(

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست
نمیتونی همینجوری سوپ بدیاول باید موادش تک تک بهش بدی مشکلی نداشت بعد قاطی کنی.اول با پوره شروع کنکدو ...

دکترش جزوه داده آخه هفته اول فقط فرنی هفته دوم حریره اضاف شد هفته سوم کم کم سوپ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان مثلا به یکی از مواد سوپ حساسیت بده ازکجا میخوای بفهمی؟

برنج که آردشو دادم قبلا میمونه گوشت و هویج اگه خدایی نکرده حساسیت داد یکیشو حذف میکنم امتحانی

برنج که آردشو دادم قبلا میمونه گوشت و هویج اگه خدایی نکرده حساسیت داد یکیشو حذف میکنم امتحانی

خب نمیتونی امتحانی مدام آزمون خطا کنی

مواد عدایی ۳ روز ۳ روز تست حساسیت بگیر

۳ روز هویج بده مشکلی نداشت برو چیز دیگه بده.

بعدم تعجب می‌کنم اول کاری گفته گوشت بده

معمولا اول پوره میدن 

موقع خوردن چندقطره آبلیمو بزن

چرا آخه 

نوزاد که مزه نمی‌فهمه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

همینطوری بی مزه س من همین کارو میکردم بدون هیچاشنی بچم دیگه لب به غذا نمی‌زد ...آب لیمو تازه حداقل بهش اضافه کن یکم

خیلی سخت گیری نکنید ادویه و نمک رو کم کم اضافه کنید 

برای هویج و پیاز  زوده ی قابلمه پر آب کن بذار جوش بیاد تو ی شیشه ی مقدار مرغ بنداز اون شیشه رو درش کیپ کن بنداز تو قابلمه بذار ۴ ساعت ملایم بپزه آبی که از مرغ در میاد بده بخوره اصطلاحا بهش میگن عصاره ی هفته دیگه اینطوری گوشت درست کن