اخه تو بلاگرارو ببین پوستشون همه ایینه چجچقدرررر چیزای خفن دارن برای رسیدگی پوست چقدر کیلینیک میرن یعنی اینا الکیه؟پس چطوری بلاگرا فقط همشون پوستشون بی نقص و خوبه یعنی همه از دم ژنا عالی؟
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه ها ولی سخته منم یکماه حذف کردم نتونستم دووم بیارم🤦🏼♀️ قبلاً اوایل نوجوانیم این قضیه جوش خیلی ...
آره واقعا ولی خب میشه کم استفاده کرد
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
ژنشون هست پوست خوب خيلي تو زيبايي نقش داره، تركيب صورتم خوبه بيني كوچك بدون قوز لب كوچك و يه كم برجسته چشمام متناسبه ولي قشنگو جذاب نيستم چون پوست خوبي ندارم جوش همچندان نميزنم انگار پوستم ماته لك هورموني هم رو گونه متاسفانه
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اینایی ک میگن ژن فک کنم قبل پوست اینایی ک عالیه رو ندیدنقبلشون خیلیا پوست معمولی و حتی پر از جوش و.. ...
من كه هرچي رسيدم چيزي نديدم جاريم ب شدت اهل ارايشه پوستش واقعا مثل هلو هست وارايشم تاثير بد واسش نداشته بدون ارايش هم پوستش عاليه و ژنش را ازسمت پدري داره
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر