2777
2789
نظر منم اینه استاتر۹۰درصد پوست خوشگلا ژنشون خوبه

اخه تو بلاگرارو ببین پوستشون همه ایینه چجچقدرررر چیزای خفن دارن برای رسیدگی پوست چقدر کیلینیک میرن یعنی اینا الکیه؟پس چطوری بلاگرا فقط همشون پوستشون بی نقص و  خوبه یعنی همه از دم ژنا عالی؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ها ولی سخته منم یکماه حذف کردم نتونستم دووم بیارم🤦🏼‍♀️ قبلاً اوایل نوجوانیم این قضیه جوش خیلی ...

آره واقعا ولی خب میشه کم استفاده کرد

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

اینایی ک میگن ژن فک کنم قبل پوست اینایی ک عالیه رو ندیدن

قبلشون خیلیا پوست معمولی و حتی پر از جوش و... داشتن 

رسیدگی و مکمل و تغذیه مهم تر از ژنه 

امروزه ثابت شده ک چقد رسیدگی آدمارو از لولو هلو میکنه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ژنشون هست پوست خوب خيلي تو زيبايي نقش داره، تركيب صورتم خوبه بيني كوچك بدون قوز لب كوچك و يه كم برجسته چشمام متناسبه  ولي قشنگو جذاب نيستم چون پوست خوبي ندارم جوش همچندان نميزنم  انگار پوستم ماته لك هورموني هم رو گونه متاسفانه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اینایی ک میگن ژن فک کنم قبل پوست اینایی ک عالیه رو ندیدنقبلشون خیلیا پوست معمولی و حتی پر از جوش و.. ...

دقیقا رسیدگی مهمه دیگه خیلیا میگن ژن بعدش میرن ماسک صورتشونو میزارن😂

همون رسیدگی رو میخوام بدونم کسی هم راهنمایی نمیکنه💔

خودمم نمیدونم 

فقط ابرسان میزنم

اونم جورو واجور پسرم میخره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زیر ۲۵ سال اصلا در مورد این پست نظر ندن 

پوست یه فرد ۴۰ ساله اصلا با پوست زیر ۲۵  قابل مقایسه نیست

ناشکری نکنید زیر ۲۵ ساله ها

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دقیقا رسیدگی مهمه دیگه خیلیا میگن ژن بعدش میرن ماسک صورتشونو میزارن😂همون رسیدگی رو میخوام بدونم کسی ...

دقیقا 

مشکل پوستت چیه عزیزم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اینایی ک میگن ژن فک کنم قبل پوست اینایی ک عالیه رو ندیدنقبلشون خیلیا پوست معمولی و حتی پر از جوش و.. ...

من كه هرچي رسيدم چيزي نديدم جاريم ب شدت اهل ارايشه پوستش واقعا مثل هلو هست وارايشم تاثير بد واسش نداشته بدون ارايش هم پوستش عاليه و ژنش  را ازسمت پدري داره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر