2777
2789
منو چیکار داری منکه گفتم اصلش رسیدگیه😂

نههه اشتباه نوشتم اسی😂😂😂الان ادیت زدم نوشتم جاری

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منافذ باز،کدر،جوش زیر پوستینمیدونم واقعا چه کرمی بزنم چیکار کنم ابرسان خریدم وماسک ورقه ای ولی واقعا ...

پاکسازی کبد

آبرسان و ضدآفتاب و ضدجوش مهم ترینن برا پوستت

سرم و ماسک ورقه ای و... در بیشتر مواقع اضافیه 

بخور دادن 

مکمل های پوستی مثل گلوتاتیون و ویتامین سی

کلروفیل 

تعذیه سالم

و همینطور چکاپ بدن مثل آزمايش خون و هورمونی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
با جامعه آماری دو نفره تو و جاریت نمیشه گفت فقط ژن موثره عزیزممن هزاران نفر رو دیدم ک پوستشون بد بود ...

نميدونم واقعا من كه ديگه تلاشي نميكنم قبلا دكتري ميرفتم كه شش مع ايرانه شش ماه امریکا ست ،پوستم چندان تغيري نكرد  ونوبتش را بسختي ميسد گرفت الان فقط ابرسان و ضد افتاب و صبح ها ترنحبين و خاكشير ديگه ول كردم ،كرم و سرم و روتين هارو

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نميدونم واقعا من كه ديگه تلاشي نميكنم قبلا دكتري ميرفتم كه شش مع ايرانه شش ماه امریکا ست ،پوستم چندا ...

عزیزم پوستت چ مشکلاتی داره؟

و اینک مشکلات هورمونی و این مدلی نداری؟

عزیزم پوستت چ مشکلاتی داره؟و اینک مشکلات هورمونی و این مدلی نداری؟

لک داره و کدر هست جوش زیاد نمیزنم اما اگه بزنه لکش میمونه دکتر پوست میگه مال تغیرات هرمونی و بارداری هست اما نه دارو نه کرم خوب نشد  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
آب خیار چیه؟

خیار سبز رنده میکنم ابشو با پنبه میزنم به پوستم تفالشو میزارم زیر چشمم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

عزیزم اینایی که گفتی مارکشون چیه

فوم اویدرم صورتی ضد آفتاب لافارر مرطوب کننده اکنس

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

زد ؟؟!!!!

سر کار نوشتم عجله ای گفتم یه چیزیش غیر نرماله ولی دقت نکردم😅😁