2777
2789
عنوان

خانوادم معتقدن بچم و بدبخت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست

بنظر من ارتباط با هر دو خانواده را محدود کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق نیستموقتی بچه پدر خوبی داره، شما هم مدت هاست تنش ندارید، چرا طلاق بگیری؟بعد طلاق زندگیت گل و ب ...

واقعا بابای خوبیه دخترم عاشق باباشه

بعضی کاربرای اینجا خوندم طلاق گرفتن خیلی اذیت شدن یا حتی نظرات بچه های طلاق تو این جامعه واقعا ترسیدم الان داداشم میگه طلاق جَنَم میخواد تو نداری

نذار خانواده آن دخالت کنند و بهتر بود بهشون نمیگفتی از اونجا برگشته اینجور شده یه مشاور ببرش ببین علت چی بوده بعدم با چند جلسه گفتار درمانی درست میشه انشالله توی این سن برای خیلی از بچه ها لکنت های موقت پیش میاد باید رسیدگی بشه

نه کسی نبوده باباش و مادربزرگش بودن وقتی اومد کلی خوشحال هم بود عادت داره تمام اتفاقات و برام تعریف ...

🤦🏻‍♀️ شوهرت چی میگه؟ فکر کنم با گفتار درمانی حل بشه چون از اول که اینطور نبوده یه استرسی بهش وارد شده که این اتفاق افتاده

حق واقعا ربطی نداره بچه از کسی که از ازار ببینه پیشش نمیره اگه هم لکنت داره به جای محدود کردنش برا د ...

بخدا اینقدر حالم بده که نگو

من خدایی خوشحالم بچم پیش مادربزرگش میره و از اون طرف هم شوهرم نمیگم عالی شده ولی خب حدودی رفتارش بهتر شده تنش نداریم 

میگم چرا طلاق؟ من که اون سختیا رو تحمل کردم الان وقت خوشی طلاق بگیرم؟

کاش میشد

هربار یک بهانه بیارید یک کاری برنامه ای جور کنید که نخوایید برید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
🤦🏻‍♀️ شوهرت چی میگه؟ فکر کنم با گفتار درمانی حل بشه چون از اول که اینطور نبوده یه استرسی بهش وارد ...

همون شب خیییلی شوکه شد گفتم چیزی شده از چیزی ترسیده؟ گفت نه بخدا همش نشسته بود بازی و حرف...

حتما گفتاردرمانی میبرم

خدایی حق باکیه دارم دیوونه میشم بخاطر منه اینجوری شده؟

فعلا این حرفا رو ول کن سریع ببر گفتار درمانی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)