2777
2789
عنوان

این سوسیس هایی ک سرش یه کم شل تره خرابه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 52 پست
چرا بعضیاتون اینقدر منحرفین؟!!!بعضی سوسیسها انگار نم کشیدن اونقسمت که پیچیده شده وارفته هست. منظور ا ...

والا ب خدا جواب ک ندارن فقط میان مسخره بازی خدا لعنت کنه آدم بیشعورووو

حالا خرابه یا نه

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیز

الان این خراب بود یا نه ؟اینقد چرت و پرت گفتن ک اکه یکی نظر ب درد بخوری هم داد گم شد لا ب لاش

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

آلتهای سرگردان دو دقیقه کامنت نذارید حال بهم زناااااا🤬 اسی بنظرم کلا سوسیس نخر به درد نمیخوره، ما الان از کجا بدونیم اون سوسیس فاسده؟ نگاش کن ببین تغییر رنگ یا بو نداده باشه و اون قسمت رو بکن پرت کن اشغالی، اگه هم خرابه که کلا پرت کن

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

والا ب خدا جواب ک ندارن فقط میان مسخره بازی خدا لعنت کنه آدم بیشعوروووحالا خرابه یا نه

چی بگم ؟!

نمیدونم خرابه یا نه ولی من اون قسمتو دور میریختم. به خاطر این چیزا هم دیگه سوسیس نمیخریم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel