2777
2789
عنوان

این سوسیس هایی ک سرش یه کم شل تره خرابه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 52 پست

چرا بعضیاتون اینقدر منحرفین؟!!!

بعضی سوسیسها انگار نم کشیدن اونقسمت که پیچیده شده وارفته هست. منظور استارتر اینه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پلاستیک دورش باز شده و سوسیس نرم شده 

همه سوسیسها اینجورن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ممکنه اب انداخته باشه اگه تاریخ داره ایرادی نداره فقط اون قسمتشو جدا کن...من توی کارخونه فراورده های ...

تاریخ روش نداره اره یه کم ابکی بود..جدا کردم..پس مشکلی نداره

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
اسید لازمن

والا به خدا 😒

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ادب و شعور یه صفت که متاسفانه بعضی ها ندارند

واقعااااا دهنم باز مونده از شعور یه سری کاربرا 

هر چیو به ...ربط میدن

همینه که جامعه از نظر اخلاقی  ب انحراف کشیده شده با یه لفظ سوسیس همچین می کنند حالم بهم خورد