2777
2789
عزیزم گروه خونی او مثبت بیشترین گروه خونی در ایران هست و بیشترین خواستار دارها ب کمترین گروه خونی بی ...

خوب فراونی بیشتر باشه ارزون تره هر چی نایاب تر گرون تر

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه خونی ها منفی ها کلا قیمتش پایین ترهاصلا خود او مثبتم ارزونه واقعا فک کردن به بقیه اش که مسخره ا ...

او منفی گرونترین گروه خونی هست چون به همه گروه ها میخوره

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
گروه خونی ها منفی ها کلا قیمتش پایین ترهاصلا خود او مثبتم ارزونه واقعا فک کردن به بقیه اش که مسخره ا ...

عزیزم ما دنبال کلیه واسه پدربزرگم بودیم منفی گیر نمیومد خواستیمم براش بگیریم خیلییی گرون بود خداروشکر پیدا کرد

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

او منفی گرونترین گروه خونی هست چون به همه گروه ها میخوره

داره برعکس میگه همه رو

عزیزم برای اهدا عضو بهترین حالت اینه گروه خونی خودت باشه چرا طرف ریسک کنه مگر اهدا عضو با خون دادن ع ...

عزیزم برو ی سرچ بکن میبینی او منفی به همه گروه ها میخوره چ خون چ عضو 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
اها یه نکته رو جا انداختی اونم تقاضاستتقاضا ا ب کمتره چون اصلا گروه خونیه کمیه

دیگه هر کی بگیری از تو خانواده اش ی گروه او مثبت هس بعشون میدن الان ما پنج نفریم س نفرمون او مثبتن

عزیزم برای اهدا عضو بهترین حالت اینه گروه خونی خودت باشه چرا طرف ریسک کنه مگر اهدا عضو با خون دادن ع ...

منفییی به همه میخورههه . عزیزم اینا بدیهیات واقعا ربطی نداره

دیگه هر کی بگیری از تو خانواده اش ی گروه او مثبت هس بعشون میدن الان ما پنج نفریم س نفرمون او مثبتن

عزیزم واقعا سرچی بحث میکنیم من نمیفهمم

تو او بعد آ بعد ب بعد ا مثبت

تو ایران فروش کلیه زیاد نبود قیمتش نمیشد ۷۰۰ که باهاش یه خونه تو تهران نمیشه وا 

منفییی به همه میخورههه . عزیزم اینا بدیهیات واقعا ربطی نداره

من فرمودم نمیخوره گفتم ریسک کمتر سرچ کنید لطفا

شما کلی گروه خونی مثبت میبینی چرا از منفی بگیری که ریسم پس زدن بره بالا