2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا نوشته این رو ؟

اون قسمتی که نوشته دعوت دوستان بعد یه مطلب میاره برات باید بزنی خاندم و موافقم اونجا نوشته بود 

همچنین نوشته بود جایزه دعوت فقط تا ۲۷ نفر برای دعوت کننده فعاله بعد اون هرچقدر دعوت کنی دیگ جایزه نداره

اون قسمتی که نوشته دعوت دوستان بعد یه مطلب میاره برات باید بزنی خاندم و موافقم اونجا نوشته بود همچنی ...

دیدم گندش بزنند اصلا نمیدونستم

قوانین رو عوض کردن نامردا

طرف باید بره طلا بخره تا هدیه بدن

شد مثل ملی گلد

باید ۱۰۰ هزار بخری

۱۰۰ هزار هدیه میده

۲۰۰ هزار رو باهم برداشت میکنی

شفای همه بیماران صلوات 

اون قسمتی که نوشته دعوت دوستان بعد یه مطلب میاره برات باید بزنی خاندم و موافقم اونجا نوشته بود همچنی ...

کار من سخت شد ملت همینطوری نمیومدن الان بیا بگو طلا بخر فکر میکنه چی هست کلاهبرداری و اینا دیگه ارزش نداره دعوت کنی خرابش کردن

شفای همه بیماران صلوات 

اسم آپ رو میگید ؟کلا یه توضیح بدید باید چطوری خرید وفروش رو شروع کنم؟

اول اپلیکیشن آپ رو نصب کن 

با کد دعوت من در اینوی ثبت‌نام کن تا 10 درصد از کارمزد هر خرید و فروشی که انجام می‌دی، به‌عنوان پاداش به حسابت برگرده.
کد معرف من: 4ZO61227

بعد وارد ک شدی هم میتونی عملیات کارت ب کارت انجام بدی هم تو قسمت سرمایه گذاری میزنی مینویسه خرید طلا اونجا ب هر مبلغی ک خواستی میتونی خرید بزنی زیر نظر بانک مرکزی

برا منم نشد کدش 😭😂

شرط خرید گذاشته

باید بخرید ۱۱۰ هزار

۱۱۰ هزار میده

۲۲۰ برداشت کنید

برا منم نیومده هیچی

چون شما نخریدید

از امروز گذاشته

تا دیروز رایگان ۷۰ هزار میداد

امروز شد ۱۰۰

نگو شرط خرید گذاشته

شفای همه بیماران صلوات