2777
2789

منم دلم میخواد زیاد خرج کنم ولی شوهرم پول زیاد نداره که بخواد به من بده و من هر روز برم آرایشگاه و خرید اما خانوما میکن اگه خرج نکنی شوهرت بهت خیانت میکنه و نمیدونم کلی حرفای دیگه

شما چطورین؟

زیاد خرج نکن ولی چیزایی ک میخوای رو بخر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرت گفتن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

دبگه قرار نیست طرف رو ورشکست کنی ‌که

هر چیزی اندازه ای داره

قرار نیست اونقدر خرج کنی به شوهرت فشار بیاد که

البته من خودم مجردم میدونم نباید نظر میدادم ولی دیگه اومدم تو تاپیکت گفتم بگم نظرمو

قبول ندارم 

جنیفر خوش اندام و زیبا بود ولی بهش خیانت شد

شکیرا بچه داشت ولی بهش خیانت شد

بیانسه ثروتمند بود ولی بهش خیانت شد 

نه پول نه زیبایی نه بچه مردی رو‌نگه نمیداره

کسی که بخواد خیانت کنه میکنه

پس دنبال ایراد در خودت نباش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌