2777
2789
عنوان

باردارم گشنمه شوهرم پول نزد ناهار بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14115 بازدید | 227 پست

این ادا ها چیه پاشو یه کته بزار بخور بنده خدا گفته پول ندارم زندگی بالا پایبن داره 

بخدا من بعد ۷سال نازایی باردارشدم اونم با ای وی اف استراحت مطلق بودم ولی بلند میشدم خودم هر سه وعده غذامو درست میکردم منت هیچ کسم نمیکشیدم 

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این توسری خوردن نیس عزیزم من اگه غذام نمیپختم مطمینن شوهرم یامیخرید یا خودش درس میکرد یا به مادرش می ...

من الان دقیقا تو همون مرحله هستم ویار بد حالت تهوع شدید بیحال بی جون

خب چیکار کنم چون شوهرم سرکاره با حالت مرگ وایسم اشپزی کنم؟؟؟ 

این حالتا نهایتا سه ماه هست چ اشکال داره یا بیرون بگیره یا اشپزی کنه تا این دوره بگذره

بخدا شوهر منم سرکاره خسته و کوفته میاد شب برا فردامون یا اشپزی میکنه یا هرزگاهی میخره

بابا بذارید از همین اول کمک حالتون باشن 

چون حال خودمو میبینم تصور اینکه زن حامله با شرایط سخت وایسه کار کنه برام سخته

اخ چقد نظرت شبیه کامنت پایین منه انگار طلب دارن ازشوهر اون بدبختم ادمه خون نکرده زن گرفته اسیرنشده ک ...

متاسفانه جامعه داره به سمت و سوهایی میره که زیاد خوشایند نیس مردا شدن علیه زنا  زناهم شدن علیه مردا و فقط بچها این وسط دارن ضربه میخورن و همین روند ادامه پیدا میکنه این خانوم میخواد خودشو سیرکنه نه شوهرو میخواد بچشو مواد مغذی خوب بده نه شوهرو واقعا نمیدونم چطور چشاشونو میبندن و تایپ میکنن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کم لوس بازی در بیارینتکون بده پاشو یه پیمونه برنج بذاروالا انگار شاخ غول میخوای بشکنی

خخخخ چندتا کامت اول خوندم همه دل سوزوندن ولی باز نتونستم حرصمو خالی نکنم حرف دلمو زدم که این اداها چیه تا پستم ارسال شد دیدم خانمهای باتجربه وعاقلحرف منو میزنن😅

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

تغذیه خیلی مهمه با ۳۰۰ تومن معلومه غذای بی کیفیت خوردی تو دادی مامان میشی باید قوی باشی منم ویار داشتم ولی واقعا با اینکه اصلا حال نداشتم بیشتر وقتا غذا درست میکردم چاره ای نیست به شوهرت بگو مواد غذایی بخره خودت درست کن هم به صرفه تره هم مقوی تر 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤