monokw مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 عنوان کالری شمار کرفس تروخدا کمک 53 بازدید | 9 پست بچه ها من میخام وارد کنم چلوگوشت برنج و جدا وارد کنم یا وقتی چلوگوشت وارد میکنم همون گوشت با برنج یکیه؟ لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️ 1404/07/23 | 13:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشنابانو عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 785 همون چلو گوشت رو وارد کن به این شرط که بیشتر از ۴ تا تیکه گوشت اندازه قوطی کبریت نخورده باشی. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 3759 کالری شماری وقتی کاملا درسته که یدونه ترازو گرم شماز داشته باشی هرچیزی میخوری کرمشو دقیق ثبت کنی من استفاده کردم دیدم واقعا کالریش فرق داشت مثلا تن ماهی روش زده بود چقدر اما اونی که من قاشق وارد میکردم فرق داشت
آشنابانو عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 785 برنج و جدا بزنخورشتم جدا بزن خورشت گوشت اینقدرم دیگه نمی خواد ریز بزنه و وسواسی عمل کنه بنظرم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
monokw مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 برنج و جدا بزنخورشتم جدا بزن خورشت گوشت خورشت گوشت تو گزینه هاش نداره لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️
monokw مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 کالری شماری وقتی کاملا درسته که یدونه ترازو گرم شماز داشته باشی هرچیزی میخوری کرمشو دقیق ثبت کنی من ... منم با ترازو گرم میزنم اما خب نمیدونم چلوگوشت ۱۰۰گرم میزنم با برنح حساب میشه یا بدون برنج لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️
monokw مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 همون چلو گوشت رو وارد کن به این شرط که بیشتر از ۴ تا تیکه گوشت اندازه قوطی کبریت نخورده باشی. اکی عزیزم🌸 لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 3759 منم با ترازو گرم میزنم اما خب نمیدونم چلوگوشت ۱۰۰گرم میزنم با برنح حساب میشه یا بدون برنج اهان خیلی خوبه نه دیگه داری میزنی چلو گوشت چلو هم داره دیگه
monokw مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 اهان خیلی خوبه نه دیگه داری میزنی چلو گوشت چلو هم داره دیگه پس با برنج حساب میشه لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️