2777
2789

خودم سلیاک دارم فقط مرکز استان ارد و نون و این چیزا رو داره ب گلوتن حساست دارم نباید هیچ چیزی ک توش گندم باشه بخورم الان اردام تموم شدن همسرمم نتونست بره بگیره اینقدر ک دستش بند کاریه نونم تموم شده حتی ارد کیک هم ندارم فشارم افتاده هیچ چیز جای نونو نمیگیره هرجا میرم باید نخورم چون چیزاشون همه گلوتن داره این چ زندگی نکبتی هست ک من دارم کسی هم دلش برام نمیسوزه ی هول ولایی بکنه برام خودم بچه کوچک دارم یساله نشد ی کیکم بپزم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس به درد آدم نمیخوره اینو منم فهمیدم

خیلیا کسی رو دارن ک دلسوزن من هیچ وقت از روز ازل کسی رو نداشتم دلش برام بسوزه اینایی هم ک مشکلم رو میدونن نمیکنن یبار بدردم بخورن

وقتی هنوز یکم مونده یه همسرت بگو ندارم تا زودتر برات تهیه کنه نزار تموم بشه بعد بخری شاید مثل الان مشکلی واست پیش اومد

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
وقتی هنوز یکم مونده یه همسرت بگو ندارم تا زودتر برات تهیه کنه نزار تموم بشه بعد بخری شاید مثل الان م ...

هنیشه میخرم ولی باید میرفت مرکز استان ک  یکماهه دستش بده کاریه بیرون هم نرفتیم باش