2777
2789
عنوان

توروخداراهنمایی کنین

72 بازدید | 14 پست

سلام من نمیتونم به مادرشوهرم حرفی بزنم بتظرتون پیام بدم ب برادرشوهرم که تقریبا هم سن خودمه بگم ب مادرش بگه باپسرش حرف بزنه تکلیفمو مشخص کنه

خودشونم اصلاحرکنی نمیزنن یکم کمک کنن همسرم هرچی داشت خرج مراسم پدرش کرد الانم دستش خالیه خانوادشم کمک نمیکنن حداقل جهیزیه ببریم دوسال عقدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرت فوت کرده ،چند وقته

سه سالی هست دقیقا تایمی که میخاست بیاد خاستگاری داشت پول جمع میکرد که همون موقعه این اتفاق افتاد همروخرج کرد 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
واااای از دست این شوهرا تا آخر عمر خونه باباش آویزونتونن

چیکارکنم نمیدونم

سه سالی هست دقیقا تایمی که میخاست بیاد خاستگاری داشت پول جمع میکرد که همون موقعه این اتفاق افتاد همر ...

خوب ارث پدری رو تقسیم کنن ،برید سر خونه زندگیتون،و بگو مادرت با مادرش صحبت کنه

خوب ارث پدری رو تقسیم کنن ،برید سر خونه زندگیتون،و بگو مادرت با مادرش صحبت کنه

جزی خونه ک مادره نشسته و ی پراید داغون چیزی ندارن ک اونم مادرنشسته نمیشه پرایدم دادن دست برادر بزرگه

چیکارکنم نمیدونم

والا چی بگم منم ۵ سال پیش بابام فوت شد 

سه سال پیش ارثیه تقسیم کردیم 

همزمان مادر شوهرم فوت شد و شوهرم با پول ارثیه من   به اندازه ی سکه طلا قسمتی از هزینه را داد 

انگار که نه انگار هرچه میکنم محل نمیده 

خودمم الان لنگ پولم 

خونوادشم مثل سگ و گربه شدن با هم 

مادرشم ارثیه داره اما چون اختلاف دارن هنوز تقسیم نکردن 

البته اینکه مادرشوهرم مُرد بیشتر از ی سکه من سود روانی کردم چون عامل اختلاف بود و تشریف برد به بهشت 

اما مقصر شوهر خودمه نباید خرج میکرد 

ببین خونواده شوهر هر چند هم خوب باشن دنبال بهانه اند که عروس رو زشت کنن یا بعدا رفتار بدی باهات میکنن و بخاطر گلایه شما میگن دلمون از اونجا ناراحته که این بدش اومد خرج مراسم باباش کنه 

چون عقد هم هستی تقی به توقی بخوره زشتت میکنن 

به نظرم فقط به همسرت بگو 

اون باید مدعی بشه 

جزی خونه ک مادره نشسته و ی پراید داغون چیزی ندارن ک اونم مادرنشسته نمیشه پرایدم دادن دست برادر بزرگه

اکه اینجوریه 

قید اون پولو بزن 

فقط داری خودتو زشت میکنی 

بگی یا نگی چیزی دستت نمیگیره 

والا چی بگم منم ۵ سال پیش بابام فوت شد سه سال پیش ارثیه تقسیم کردیم همزمان مادر شوهرم فوت شد و شوهرم ...

من کاری ب ایناندارم میگم بگم تکلیف منو مشخص کنید منم دوسال عقدم خسته شدم از حرفای مردم از این بلاتکلیفی 

اکه اینجوریه قید اون پولو بزن فقط داری خودتو زشت میکنی بگی یا نگی چیزی دستت نمیگیره

کاری ب پول ندارم☹️میگم بگم بلکه ی کمکی کنن یا ی قدمی جلو بزارن

اینا خودشونم بلدن ولی قدمی پیش نمیبرن فقط خودت با نامزدت صحبت کن

☹️میگم میگه ندارم چیکارکنم هنوز لباسشویی و چندتاچیزدیگم‌مونده بیارم چون پول نیست☹️ولی خسته شدم بعدشم همه جاگفته فلان ماه جهیزیه میبریم